vrijdag 7 februari 2014

blond amsterdam body mist


 
Vandaag ga ik het over een heel zomers product hebben. Het is dan wel hartje winter maar stiekem kijk ik alweer uit naar de zon. Body mist is een product die ik eigenlijk meer in de zomer gebruik maar toch leek het me wel leuk om dit product te reviewen. Dus ben je benieuwt, lees dan snel verder.

Body mist is eigenlijk niets meer dan een water met een geurtje eraan. Een parfum maar dan veel lichter en verfrist het ook. Ik gebruik een body mist vooral voor als het heel erg warm is en je wilt jezelf even opfrissen. Het voelt altijd heel erg verkoelend en je ruikt weer fris zonder een overdreven parfum geur.

Ik ga het vandaag hebben over de body mist van blond Amsterdam in de geur energising ginger en drops of lime. De verpakking van het product is echt heel erg leuk! Hij zier er leuk uit is erg stevig en makkelijk om mee te nemen en er zit erg veel in. de fles bevat namelijk 250 ml!

De geur van het product is heel licht maar wel erg lekker. Het is en hele lichte frisse geur. Precies wat je nodig hebt op warme zomer dagen. De naam beschrijft de geur gelijk al want deze geur ruikt super fris en licht naar limoen maar heeft ook een heel warm tintje. Iets wat je eigenlijk niet verwacht in zo een product. Maar het maakt de geur toch wel heel erg lekker.

Ik heb dit product erg veel gebruikt in de zomer van 2013 en ga hem zeker aankomende zomer weer gebruiken! Maar zit product is zeker ook zeer geschikt om als lichte parfum gebruikt te worden! de body mist van Blond Amsterdam is te koop bij de V&D voor 12,95 maar je kunt ook kijken bij winkels waar ze outlet producten verkopen zoals de Big Bazar en de Zeeman. Ik kocht deze namelijk bij de Zeeman voor 2.95!

8 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit, ik heb hem al eens geroken: ruikt goed!!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit, limoen ruikt altijd heerlijk:) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook. Hij ruikt zo lekker en is heel erg verfrissend. Ik kijk er al naar uit om deze in de zomer opnieuw te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ga voor deze zomer ook nog de andere geuren proberen te scoren!

      Verwijderen
  4. Heerlijke producten van blond, lekker fris!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga meter naar de Zeeman!!! Ik houd van de body mist! Gebruik hem bijna elke dag. Zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuk! ik hoop dat ze het hier ook verkopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk concept zo'n body mist! Dat ga ik ook eens proberen!

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen