zondag 12 januari 2014

vaseline spray en goDe vaseline spray en go is een product waar ik al heel erg lang heel erg benieuwt naar was. Ik ben niet iemand die zich elke avond na het douche helemaal in gaat smeren met body lotion dus dit leek mij echt HET product voor mij. Toch duurde het wel even voor ik 1 van de 3 in mijn handen kreeg maar eindelijk heb ik hem dan toch gekocht. Ik heb hem al een tijdje in gebruik en ga vandaag vertellen wat ik ervan vind. Dus ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

Vaseline spray en go is verkrijgbaar in 3 verschillende soorten: essential moisture (geel), cacao radiant (bruin) en aloë fresh (groen). Ik ben voor de laatste gegaan.

Het idee van dit product is eigenlijk body lotion in een spray verpakking. Je kunt het heel snel over je heen sprayen even snel uitsmeren en dan ben je al klaar.

Hier zien jullie de dop. Deze vind ik heel erg handig. Je hoeft namelijk alleen maar een klein stukje te draaien en de verpakking sluit helemaal af. Geen problemen dus met meenemen en geen doppen die los kunne gaan en die je kwijt kunt raken.

Maar hoe is de pray in gebruik? Ik vind hem heel erg fijn. Ik kom onder de douch vandaan en ik spray snel even over mijn benen smeer het in en het is klaar. De spray trekt ontzettend snel in en je kunt heel erg snel gewoon je kleding aan doen. Wel zou ik de spray gebruiken als je nog in de badkamer op een handdoek staat, want anders komt het op de vloer en kan het erg glad worden. maar het is een kleine moeite om het product in de badkamer te zetten en te gebruiken als je dus net de douche uit komt.

De geur van de spray is fris en lekker. Gewoon heel erg licht en heel erg fris. Gelukkig niet de echte aloë Vera geur want die vind ik totaal niet lekker. De spray doet ook echt iets voor mijn huid. Het werkt niet als een body butter, maar mijn benen zijn wel gewoon gehydrateerd.

Waar ik erg bang voor was, was dat na een week gebruiken de bus leeg was. Ik ervaar altijd met spray flacons dat het product gewoon ontzettend snel op gaat. Maar dat is met deze absoluut niet zo. Ik gebruik hem nu al een hele tijd en de bus is nog niet zo heel veel lichter geworden. Je kunt er dus echt wel een tijdje mee vooruit.

Ik vind het een super product! Zeker voor de luiaard net als ik. Heb je geen zin om elke avond body lotion te gebruiken is dit echt de oplossing! Ik gebruik nu ongeveer 2 a 3 keer per week een body butter en de rest van de dagen gewoon deze spray. Ik wil ook nog de andere geuren uitproberen maar over dezen ben ik in ieder geval heel erg tevreden. De vaseline spray en go is te koop bij onder aderen de Kruidvat en Etos voor 6.89.

6 opmerkingen:

 1. Ik ben hier enorm benieuwd naar, heb het zelf nog niet geprobeerd.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt perfect, vooral na het douchen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Zelf heb ik er helaas nog geen ervaring mee. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem zelf ook, alleen door de vele bodylotions heb ik nog niet echt de tijd gehad om ze te proberen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heel erg goed! Ben ik wel benieuwd naar. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. voor die prijs vind ik het een leuk product!!!! ik moet deze ook wel proberen.

  BeantwoordenVerwijderen