maandag 13 januari 2014

nagellak swatches (essie, NYC, nails inc., bell)


nagellak is iets wat ik een moeilijk onderwerp vind om over te bloggen. Ik ben voor de zomer van 2013 altijd een fanatieke nagelbijter geweest en daarom nooit echt geïnteresseerd geraakt in nagellak. Toen ik in de zomer van 2013 mijn nagels had laten groeien was ik meteen verlieft op nagellak. Ik gebruikte het heel erg veel, en maakte ook nog best wel leuke nail-arts. Nu ik weer naar school ga en werk, zien mijn handen er een stuk minder goed uit en kan ik ook echt geen nagellak meer op. Daar zijn mijn nagels gewoon te kort voor. Omdat ik wel graag iets wilden doen met nagellak laat ik vandaag mijn laatst gescoorde nagellakjes aan jullie zien met swatches op nepnagels.

Nu zullen jullie misschien wel denken waarom ik nog af en toe nagellak koop terwijl ik het niet meer draag. Ik draag nog steeds heel erg graag nagellak op moet tenen. En als ik een mooi lakje zie voor in de zomer bijvoorbeeld dan koop ik die wel. Wel koop ik echt niet veel nagellak. Dus de nagellakjes die ik nu laat zien heb ik over een langere periode gekocht. En omdat ik zelf echt gewoon geen fan ben van voeten ga ik ook echt geen foto’s van de nagellak op mijn voeten laten zien!

Dit zijn de nagellakjes die ik ga laten zien. De eerste twee van essie en NYC heb ik zelf gekocht. Die van nails inc. En bell kreeg ik in de glossybox.

 
Zoals ik dus net zij kreeg ik dit lakje in de glossybox. het is een heel erg licht grijs lakje en wauw! Ik vind hem echt heel erg mooi. ik zou zo een kleur denk ik niet heel erg snel op mijn tenen dragen maar ik vind hem toch wel verassend mooi! ik had namelijk niet echt veel verwacht van een grijs lakje.


Ook van deze nagellak had ik niet heel erg veel verwacht. Dat kwam eigenlijk omdat de kleur in het flesje echt zwart leek. Ik hou zelf totaal niet van zwarte nagellak. Toen ik hem aanbracht vond ik hem wel heel erg mooi. de kleur bleek veel lichter te zijn. het is echt een hele mooie donkere rode kleur. Deze nagellak kwam in de glossybox van december en deze kleur past ook precies bij de december maand!


Over de NYC top gold top coat had ik zoveel gehoord. Ik had heel erg veel reviews gelezen hiervan en allemaal erg positief. Daarom heb ik hem zelf ook gekocht. En ik ben er ook heel erg blij mee. de gouden vlokjes verdelen makkelijk en gelijk, en ze zien er ook echt heel erg mooi uit! Ik heb hem ook over een zwarte kleur heen aangebracht maar ik vind het zwart toch iets te overheersend. Over een lichter kleurtje vind ik hem denk ik mooier!!


En als laatste een nagellak van essie. Deze lak kocht ik eigenlijk met in gedachten dat het gewoon een rode glitter top coat zou zijn. dus toen ik hem aanbracht en het bleek echt een super mooi dekkend rode glitter lakje te zijn was ik blij verast. Dit vind ik echt de mooiste van allemaal! Op de foto ziet hij er lang niet zo prachtig uit als in het echt. De glitters de kleur alles klopt gewoon aan dit lakje.
En dit waren alle nagellakjes die ik de afgelopen tijd heb gekocht/gekregen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Hebben je vragen over de lakjes stel ze dan in de comments.

10 opmerkingen:

 1. Dat Essie lakje heb ik ook, is een hele leuke! De bordeauxrode is ook heel mooi.

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie lakjes, vooral die van Essie!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat laatste lakje van Essie ook net gekocht. Leuk om te zien hoe hij zal staan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lakjes en ook erg handig zo die swatches.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die van essie heb ik ook, die is super mooi! groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk, maar ik had van die van NYC meer verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen