dinsdag 21 januari 2014

sleek blush by 3 pallet


 
Laatst konden jullie al zien dat ik een bestelling had gedaan bij misslipgloss. Ik zij toen al dat ik alle producten ging reviewen en dat ga ik ook zeker doen! Vandaag review ik het product waar ik het meest benieuwt naar was. Namelijk het blush by 3 pallet van sleek. Ben jij ook benieuwt lees dan snel verder!


Het blush by 3 palette van sleek is een pallet met 3 hele mooie kleuren blush. De blush ontvang je in een heel erg mooie verpaking. Hij komt in het doosje wat je hierboven ziet. ik vind hem echt prachtig.

In het prachtige doosje zit het welbekende zwarte doosje van sleek. Dit is een matt zwart doosje met in glimmende letters sleek makeUP erop. Ik vind dit altijd prima, compacte verpakkingen die je makkelijk mee kunt nemen.

Ik heb het pallet pumpkin mt de kleuren lantern, squash en p pie erin. Er zijn in totaal 6 verschillende palette. Dus je kunt nog kiezen uit 5 andere kleuren. Wil je die kleuren zien zou je even naar de sleek website moeten gaan.

En dan hier de kleuren. Wauw, wauw, wauw. Ik hou hier echt enorm van. Het zijn 2 matte blushes en een met shimmer. Lantern is een mooie rode blush met een hee mooie gouden glans. Squash is een matte barbie roze kleur. De perfecte roze blush als je het mij vraagt. En p pie is gewoon een geweldige matt oranje bluch, die ik echt prachtig vind.


Hier zien jullie de swatches. Ze zijn enorm goed gepigmenteerd en ik vind ook eigenlijk niet dat de kleuren erg mooi overkomen op de swatches. Ik vind de kleuren ieder voor zich echt prachtig en ben door dit pallet meer gaan afwisselen in blush. Ik draag de blushes uit dit pallet iedere dag sinds ik hem heb. Wel moet je uitkijken met het aanbrengen. Begin echt met een heel klein beetje en breng hem aan tot je het genoeg vind. Als je deze blushes net zo gaat aanbrengen als andere blushes heb je denk ik al snel te veel.
Ik vind ze prachtig! Ik hou echt van de blushes en draag ze elke dag met heel erg veel plezier. Zijn dit je kleuren niet dan kun je natuurlijk ook nog gaan voor een ander prachtig blush pallet. De blush palette zijn te koop bij misslipgloss en bij sleek zelf en kosten 12,95.

8 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Ik wil binnenkort ook een bestelling gaan doen bij miss lipgloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf ook zo'n blush by 3 palette, maar dan in de Lace variant. Echt een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste twee vind ik erg mooie kleuren! Maar de derde lijkt me heel erg oranje, tegen het clownseffect aan. Of valt dit weer mee op je gezicht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik gebruik deze kleur eigenlijk het meest :P en ik heb er nog nooit opmerkingen over gehad haha :P ik breng hem heel erg licht aan en dan is hij echt heel erg mooi. het is ook geen kleur dat als je naar me kijkt meteen de blush opvalt.

   Verwijderen
 4. wat een leuke en toch wel felle kleuren. leuk om het uit te proberen en voor maar €12.95 mar mag niet bestellen?! jammer!!! xx maar toch weer erg goed uitgelegt en leuk review!

  BeantwoordenVerwijderen