maandag 20 januari 2014

ayvo gezichtborstel


 
Gezichtsborstels zijn helemaal in de laatste tijd. Iedereen heeft er al een of wil er graag een. Helaas zijn de meeste gezichtsborstels over de honderd euro en dat budget hebben we niet allemaal. Toen er een gezichtsborstel kwam voor 20 euro wilde ik hem dan ook wel heel erg graag proberen. Ik hem hem nu ongeveer 3 a 4 weken in gebruik en vond dat het wel eens tijd was om hem te gaan reviewen.


Dit was de verpakking van de ayvo bostel. Door het gat kwam een van de borstels maar in mijn enthousiasme was ik hem vergeten te fotograferen. In ieder geval vind ik de verpakking er al heel erg mooi uitzien. Ik hou ook heel erg van die kleur blauw die ook weer terug komt in de bostel zelf.

In de doos zit de bostel zelf, een standaard waar je de bostel op kunt zetten, een meeneem zakje en 3 opzetborstels.

Hierzo zien jullie de bostel op de standaard staan. Zo ziet de bostel eruit zonder opzetstukken. In vind hem erg mooi. de kleur vind ik leuk en hij ziet er gewoon erg leuk uit.

Ik hem hier nog een foto van dat ik hem in mijn hand houd. Zo kunnen jullie vergelijken hoe groot hij ongeveer is. hij licht erg prettig in de hand dus dat is een pluspunt.

Er zit aan de zijkant 1 knopje waarmee je hem aan en uit zet. Hij heeft gewoon 1 stand die ik prima vind.

Dit is de eerste opzetborstel die je erbij krijgt. Dit is de normale opzetborstel. Gewoon een borstel om je gezicht mee te reinigen. Ik gebruik deze niet omdat ik een gevoelige huid heb. Heb jij dit niet dan is dit de borstel die je kunt gebruiken.

Dit is de borstel die ik wel dagelijks gebruik. (dat is ook te zien aan hoe vies hij is). dit is de borstel voor de gevoelige huid. Deze is een stuk zachter en precies goed voor mijn gevoelige huid. Ik vind het een erg leuk detail dat het blauwe kleurtje terug komt in de borstel. Helaas komt dat niet in de normale, maar dat is natuurlijk om de borstels uit elkaar te houden. Deze gebruik ik 1 a 2 keer per dag.


En dat zat deze gekke borstel er nog bij. Met deze borstel kun je crème aanbrengen. Het is de bedoeling dat je crème best wel dik aanbrengt op je huid e dat dan inmasseerd met deze borstel. Ik hem het geprobeerd en ik moest zeggen dat ik blij verast was. Ik had echt een hele dikke laag crème aangebracht en toen ik deze borstel had gebruikt voelde mijn huid aan alsof het al helemaal ingetrokken was. Ik vond het wel echt fijn werken. Maar deze borstel gebruik ik niet heel erg vaak. Het kan handig zijn om ge crème s’ochtends sneller in te laten trekken. Maar ik vind het te lang duren om s’ochtends te gebruiken. S ’avonds wil ik deze nog wel eens tussendoor gebruiken.
Ik heb echt verschil gemerkt aan mijn huid. Mijn huid heeft minder onzuiverheden en is veel minder snel aan het glimmen. Ook is het gewoon een heel erg fijn product om te gebruiken. Je voelt gewoon dat je huid veel beter gereinigd is en je make-up zit ook veel beter. Ik kan hem zeker aanraden! Deze borstel kost 20 euro en is te koop bij de blokker.

6 opmerkingen:

 1. Klinkt heel fijn en goed! Misschien ga ik deze proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik ben zelf ook op zoek naar een budget gezichtsborstel. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wel leuk dat hij het ook goed doet voor die prijs! Bedankt voor de tip :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik het het artiketlje al veel eerder gezien maar ik was vergeten te antwoorden.

  nou ik zou deze ook wel willen testen!

  BeantwoordenVerwijderen