woensdag 22 januari 2014

opgemaakt #2


 
Ik maak geen opgemaakt artikel om de maand omdat ik niet zoveel opmaak. Ik probeer door de opgemaakt artikels wel meet producten op te maken en dat is goed! Ik had deze keer weer een bakje vol en besloot weer eens een opgemaakt artikel te maken. ben je benieuwt wat ik heb opgemaakt kijk dan snel verder.


We beginnen even met maskers. Als eerst heb ik 4 maskers van dr. Van der hoog opgemaakt, ik hou van de dr. Van der hoog maskers en gebruik er ook best wel veel van. Deze keer waren het passionate pearl, charming chocolate, refreshing raspberry en crazy cranbrerry.

Ook maakte ik een masker van lush op. Dit masker was mask of magnaminty. Een mind masker die echt heel erg fijn was. Hij gaf mijn huid echt een oppepper en liet onzuiverheden verdwijnen. Ik zou hem echt weer opnieuw kopen!


Qua make-up heb ik twee mascara’s die de prullenbak in kunnen. Als eerst de NYC show time mascara. Dit was best een tijd geleden een favoriet van mij, maar ik heb hem echt al lang niet meer gebruikt en daardoor is hij uitgedroogd. Ik zou hem best wel weer opnieuw kopen om te kijken of ik hem nog steeds zo fijn vind!

En als tweede de glamour doll mascara van catrice. ook deze vond ik heel erg fijn! Hij maakte me wimpers erg lang en gaf veel volume. Helaas brokkelde deze mascara wel een beetje af in de loop van de dag. Maar ook deze mascara zou ik wel opnieuw kopen.


Van kerastase had ik een proefje van een shampoo. Die heb ik maar eens gebruikt afgelopen tijd deze was prima maar de shampoo gaf niet echt een wauw factor. Dat geeft eigenlijk geen een shampoo voor mij. Een shampoo moet schoonmaken en dat deed deze prima. k zou de full size niet kopen omdat deze (denk ik) te duur is en ik goedkopere shampoo’s ook prima vind.

En een mini droogshampoo van batiste. Ik had hiervoor nog nooit droogshampoo gebruikt maar door dit product kan ik niet meer zonder. Ik ga zeker de full size hiervan kopen!


En als laatste verzorgingsproducten. Als eerste een Nivea dagcrème. Deze dagcrème heb ik heel erg lang elke dag gebruikt en ik vond hem ook echt heel erg fijn. Dit is al de tweede verpakking die ik hiervan opmaak. Ik zou hem best wel opnieuw willen kopen maar ik moet nu eerst mijn andere crèmes opmaken.

Nog een crème deze is van essence en komt uit de pure skin lijn. Dit is een anti spot moisturizer. Deze vond ik ook echt heel erg fijn. Maar ik kan hem helaas nergens meer vinden.

En een pot met rozenwater van de Kruidvat. Dit is een van mijn favoriete toners. Ik heb alweer een nieuwe fles voor de helft leeg. Ik hou van deze toner!

En dat waren de producten die ik in de afgelopen tijd heb opgemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en zet in de comments jou laatst opgemaakte product!

5 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Ik heb toevallig twee parfums opgemaakt x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijken me fijne producten! Ik zou graag nog eens een masker van Lush willen proberen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die nyc mascara die wil ik ook wel eens proberen iik denk dat hij maar €2 kost!

    BeantwoordenVerwijderen