donderdag 23 januari 2014

shopblog


 
Het is een beetje traditie om in de toetsweek 1 middag lekker te gaan shoppen. Je bent lekker vroeg vrij en de beste afleiding die je maar kunt hebben is om heerlijk te gaan winkelen. Ook deze toetsweek was het weer zover en ik ben vorige week samen met een vriendin naar de leyweg geweest (voor de mensen die bekend zijn in Den Haag). Ik ben echt enorm goed geslaagd en ben hele leuke aanbiedingen tegen gekomen. dus ben je benieuwt kijk dan snel verder.

Ik begin even bij de prijs mepper. Dit is een outlet met van alles en nog wat. Ook hebben ze hier heel erg veel producten voor het haar. Ik zit al een hele tijd te twijfelen om een Batiste droog shampoo te halen. Ik had een mini verpakking hiervan en die beviel me echt heel erg goed.

Deze Batiste droogshampoo was een limited edition die gewoon bij de Kruidvat te koop was. Nu was hij bij de prijs mepper voor 2.50 nog te krijgen. dit is de graffiti variant. Hij ruikt echt heel erg lekker fruitig. En de verpakking is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk!


Daarna gingen we naar de Big Bazar. Ik vind het altijd een heerlijke winkel om rond te kijken, maar toch vind ik er vaak niet veel. Toch zag ik vandaag iets wat ik nog niet eerder had gezien namelijk deze gel eyeliner. Ik vond de verpakking er heel erg mooi uitzien en ik hou zelf erg van paarse eyeliner. In de verpakking zit natuurlijk de eyeliner zelf maar ook zit hier nog een kwastje bij. De eyeliner is in de kleur 10 ultra violet.

Bij de Big Bazar kun je alleen de paarse kleur vinden voor 2,99. Wil je deze toch in het zwart dan moet je naar de Kruidvat of de Etos en daar kosten ze rond de 12 euro.


Ook zijn we even naar de action geweest. Als eerste haalde ik daar deze Olaz exfolierende crème. Ik was verbaasd toen ik naar de ingrediënten lijst keek want er zit geen alcohol denat, SLES, SLS en parfum in. zoals ik al eerder heb gezegd ben ik op het moment ook echt heel erg fan van de chemische scrubs dus voor 1.99 wilde ik deze best wel proberen.

De bodylotion van dove heb ik eerder gehad. Deze bodylotion heb ik een hele tijd geleden al een keer bij de Etos gekocht voor ongeveer 7 euro. Ik vond hem echt super fijn en ik gebruikte hem erg veel. Dit is een body lotion met een lichte zelfbruiner er in. hij geeft je huid echt een mooi licht bruin tintje zonder vlekken. Toen ik precies dezelfde body lotion zag in de action voor maar 1.99 kon ik hem ook niet laten liggen.


We blijven nog even mij de action want ook dit haarmasker kocht ik daar. Dit is een masker dat je haar glad maakt zonder pluis. Ook voed het je haar. Het is de bedoeling dat je dit masker maar 1 minuut in je haar houd. Dus je kunt het prima gebruiken als een conditioner maar je kunt het masker ook wat langer in je haar houden en het gewoon echt als een masker gebruiken. Dit masker kostte 1.89.


De sale was er eindelijk! De producten van essence en catrice die uit het assortiment gaan zijn nu met 50 procent afgeprijsd. Ik ben heel erg blij dat er niet zo heel veel interessante producten uit gaan! Maar daarom heb ik deze keer ook maar 2 producten meegenomen. En de eerste is de lipgloss van essence in apple pie. Deze lipglossjes zijn niet heel erg bijzonder maar wel gewoon leuk. En omdat deze nu maar 0,50 euro was, vond ik het toch wel leuk om deze nog mee te nemen.

Ook was de infinite shine lip gloss van catrice in 110 tangerine tango afgeprijsd en deze kosten nu 1,50. Dit is echt een prachtig oranje kleurtje. ik ben de laatste tijd sowieso helemaal into de oranje kleuren.

En wat niet in de sale was maar wat ik wel echt nodig had was de essence i love stage eyeshadow base. Deze heb ik al eerder gehad maar hij was op. Dus kocht ik hem opnieuw. Dit is echt een hele fijne oogschaduwbasis, maar ook als concealer werkt hij super! Deze kost 2.59.


Bij de Kruidvat is er op het moment een actie bij Diadermine. Namelijk 1 + 1 gratis. Daarom nam ik deze 2 producten mee. als eerste de micellaire tonic. Dit is een product voor de gevoelige huid zonder parabenen, siliconen, parfum, SLES, SLS en alcohol denat. deze tonic kost normaal 5.49 maar omdat bij de Kruidvat 1 + 1 gratis acties als 50 % korting word gerekend kostte hij nu 2.75.

En natuurlijk moest daar nog een tweede product bij en dat was de intens voedende nacht crème. Ook dit product bevat geen van de genoemde ingrediënten hierboven. Deze crème kocht normaal 10,99 en ik betaalde 5.50.


En als aller laatste maakte in nog gebruik van een actie bij Aussie. Ik wil al heel erg lang het 3 minute miracle deep treatment masker proberen en laatst had ik mezelf eindelijk overgehaald om hem dan toch te halen. Nu was er toevallig een actie de tweede voor de halve prijs waardoor ik er nog een kon halen. Als eerste haalde ik dus natuurlijk het masker die ik al zolang wil proberen. Dit is een masker dat je haar heel erg voed maar ook beschermt tegen de hitte. Na dit masker heb je al heat protecting in je haar. Ook zitten er in dit masker heel erg veel ingrediënten die beschadigt haar weer herstellen. Ik ben heel erg benieuwt! Dit product kost 9.14.

En als tweede nam ik ook nog het 3 minute masker mee voor pluizig haar. Dit masker moet je haar zacht en glas maken zonder pluis. En ook naar dit masker ben ik erg benieuwt. Ook deze kost 9.14.
En dat waren al mijn aankoopjes. zet in de comments over welke producten jij wel graag een review zou willen zien!

3 opmerkingen: