zondag 5 januari 2014

nivea lip butterDe Nivea lipbutters zijn producten die mij vanaf het begin al heel erg aanspraken. Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik enorm fan van lippenbalsems en heb ik ook mijn lippenbalsem stash laten zien. Uiteindelijk kwam er een leuke aanbieding op de producten en heb ik er toch twee meegenomen. Zijn jullie benieuwt wat ik ervan vind? Lees dans nel verder.

Er zijn 3 soorten deze twee die ik heb gekocht: Raspberry rosé en vanilla & macadamia. Ook is er nog een natural maar die vond ik niet heel erg interessant dus die heb ik niet meegenomen.


Als eerste kocht ik de vanilla & macadamia. De verpakkingen van de producten vind ik heel erg leuk. Ze zij niet groot en ze zien er gewoon erg leuk uit. Onhandig en onhygiënisch vind ik tin verpakkingen altijd maar deze vind ik toch wel heel erg leuk.

De geur van deze lippenbalsem is heerlijk. Het ruikt naar heerlijk naar vanille maar dan echt met een warme twist. Ik ben de laatste tijd helemaal into de vanille maar hou je daar niet van dan al ik deze toch wel skippe.


Ik heb foto’s gemaakt toen ik ze al gebruikt had, maar dat is goed uitgepakt omdat je zo beter kunt zien hoe de structuur is van de lippenbalsem. Deze is echt wat harder van structuur. Daarom zie je ook dar hier een deukje inzit.

De lippenbalsem is gewoon wit van kleur en geeft ook alleen een licht glansje af op de lippen. De geur blijft bij deze lippenbalsem best wel aanwezig hangen maar het irriteert zeker niet.


En dan de Raspberry rosé deze heb ik later gekocht omdat ik de eerste zo fijn vond. Ook deze verpakking vind ik weer heel erg leuk.

De geur is echt heel erg lekker en ruikt een beetje naar fristi. Toen ik deze geur rook was ik om, gewoon omdat het een geur is die je niet dagelijks ruikt.


Deze structuur is wat zachter. Dat kan je dus ook goed zien op de foto. Er komt geen deukje ofzo in de lippenbalsem maar als je met je vinger of kwastje over de balsem heen gaat krijg je al genoeg product.

De kleur is licht roze maar geeft ook gewoon een glansje. Prima voor een lippenbalsem en ik had ook niet meer verwacht. Deze geur is een stuk minder aanwezig. En ruik je daarom ook niet zo heel erg als je hem draagt. Hou je daar dus meer van zou ik voor deze gaan.

Hele fijne producten dus!! Hou je echt van de vanille geur die je best wel blijft ruiken ga voor de eerste en hou je daar toch niet zo van ga voor de tweede. Erg lekkere en fijne lippenbalsems voor de winter!      Ze zijn onder andere te koop bij de Etos voor 3.99.

4 opmerkingen:

  1. Ik heb de versie met vanille en macademia geprobeerd, en die vond ik heel goed. Lekker voedend, EN een lekker geurtje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze wil ik al een tijdje en nog steeds proberen, nu helemaal :) De vanille lijkt me heel fijn voor nu en de frambozen voor het voorjaar!

    BeantwoordenVerwijderen