zaterdag 4 januari 2014

palette tag


 
Een tag die mij meteen opviel was de palette tag. Ik ben zelf gek op mooie palette’s en vond dit daarom ook een hele leuke tag. Ik ga deze tag vandaag doen in artikel vorm dus ik hoop dat jullie dat leuk vinden. Ben je benieuwt naar mijn antwoorden lees dan snel verder.

Mooiste verpakking


voor de mooiste verpakking heb ik gekozen voor een palletje van catrice. Dit pallet komt uit de LE revoltaire. Het is echt een hele erge mooie verpakking maar helaas zijn de oogschaduws een stuk minder goed. Alhoewel ik dit pallet dus net vaak pak. Is het een echte eyecatcher in mijn stash.

 Beste pigmentatie

Dit vond ik een moeilijke. Ik heb weer gekozen voor een catrice pallet die uit een LE komt. Deze is al redelijk oud en komt uit de Big city life collectie. Dit is het Berlin pallet. Deze oogschaduws zijn zo fijn van structuur en hebben ook gewoon een hele goede pigmentatie. De oogschaduws blenden makkelijk en zijn gewoon erg fijn om mee te werken. Ik heb dit pallet al een hele tijd en dit blijven hele mooie oogschaduws.

Meest veelzijdig

Voor het meest veelzijdig moest ik toch wel gaan voor dit claire’s pallet kiezen. Dit pallet bevat gewoon de meeste soorten kleurtjes. Blauw, roze, paars, groen, bruin en bordeaux tinten. Mijn grootste pallet. Ik vin dit pallet echt heel erg mooi, je kunt er veel kanten mee op en de oogschaduws zijn mooi gepigmenteerd. Toch vind ik dat ik dit pallet veel te weinig pak.

 
Beste pallet om mee te reizen


Zonder twijfelen is dat dit mini palletje van miss sporty. Dit palletje is echt heel erg klein maar heeft toch 4 kleuren oogschaduw die goed gepigmenteerd zijn. ook kun je hier nog best wel veel kanten mee op. Je kunt er een prima overdag look mee maken, maar ook een mooie donkere avondlook.

Meeste spijt dat ik hem gekocht heb


echt spijt heb ik niet snel van producten die ik gekocht heb, maar van dit palletje kan ik toch wel zeggen dat ik die beter had kunnen laten liggen. De kleuren zien er erg mooi uit, maar pigmentatie hebben ze niet. Er komt gewoon geen kleur vanaf. Met dit pallet valt dus echt niets te beginnen helaas. De verpakking is te klein om tussen de grote palletjes te liggen maar te onhandig en groot om bij de kleinere palletjes te liggen. Irritant dus.

Leukste namen

Voor de leukste namen ga ik voor dit up in smoke playboy pallet. Over dit pallet ga ik nog niet teveel vertellen omdat hier nog een artikel over komt. Maar ik kan wel alvast verklappen dat ik het heel erg leuk vind dat elke oogschaduw zo zijn eigen leuke naam heeft.

Minst gebruikt

Toen ik zag dat action deze make-up palletjes verkocht was ik heel erg enthousiast. De kleuren zagen er mooi uit en de pigmentatie was prima. Maar naast dat ik ze een paar keer geswatcht had. Heb ik dit pallet eigenlijk niet meer gepakt.

Meest gebruikt


Dit essence quattro pallet heb ik een hele tijd dagelijks gebruikt. Ik deed er echt alles mee. ik maakte mijn ogen er dagelijks mee op maar heb de matte bruin ook gebruikt om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Dit pallet was niet meer weg te denken uit mijn routine. Nu gebruik ik hem minder vaak. Maar ik vind het pallet nog steeds geweldig!

Meest geliefd

Dit pallet komt uit Frankrijk en heb ik 2 jaar geleden gekregen. Ik vind de kleurtjes echt heel erg mooi en gebruik hem ook heel vaak. De pigmentatie is ook echt prachtig. Dit is een pallet die ik wel vaak gebruik maar niet elke dag. Dit is wel echt het meest geliefde pallet.

Mee naar een onbewoond eiland

 
Het nude pallet is een pallet die ik de afgelopen tijd heel erg vaak heb gebruikt. Met dit pallet kun je veel doen en ja bruintinten zijn toch mijn favoriet. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken over deze vraag.

En dit was het. Ik vond het een hele leuke tag om te doen en raad hem zeker aan om over te nemen! Zo zie je ook weer eens je minst gebruikte palette en ik krijg nu toch wel zin om daar weer looks mee te maken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Zitten er palletjes tussen waar je meer over wilt weten zet dat dan in de comments.

3 opmerkingen:

 1. Mooie collectie met palettes heb je! Zelfs het palette van MAX ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind dat pallet ook echt mooi, maar helaas nog steeds niet gebruikt! Ik ga ook echt proberen om hem nu vaker te gebruiken :P zonde om zo een leuk pallet niet te gebruiken!!

   Verwijderen
 2. Mooie collectie heb je, leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen