dinsdag 14 januari 2014

nivea body lotions voor onder de douche


 
Nivea body lotion voor onder de douche was een product wat samen met de vaseline spray en go meteen mijn aandacht trok. Het was een product wat me meteen opviel. Toch was het niet zo een product waarvoor ik naar de winkel rende om het te gaan proberen, ik wachtte eerst de reviews af. Ik was er best wel sceptisch over. toen eenmaal de ene positieve review naar de andere binnenstroomde was ik er wel van overtuigd dat ik deze ook heel erg graag wilde proberen! Vandaag review ik hem voor jullie. Dus zijn jullie benieuwt wat ik van dit product vind lees dan snel verder.


De verpakking van het product is makkelijk voor in de douche en ziet er best wel leuk uit. Er is nu ook een grotere verpakking. Die vind ik er persoonlijk nogal lomp uitzien, maar deze vind ik wel mooi. ook vind ik het erg handig dat er geen moeilijke dop ofzo op zit. Dat is heel erg onhandig als je onder de douche staat.


Hierboven zien jullie hoe makkelijk de dop is. Ook kun je zien hoe de structuur van het product is. De structuur zit echt tussen een body lotion en een shower gel in. het is vloeibaarder dan een body lotion wat fijn is want het smeert hierdoor heel erg makkelijk en snel uit. Maar het is dikker en romiger dan een shower gel wat erg voedend en lekker aanvoelt.

Je gebruikt het natuurlijk gewoon als een showergel. Heel erg handig en snel. Zeker als je net zo lui bent als ik en me niet elke dag van top tot teen helemaal in wil smeren met body lotion die niet snel genoeg intrekken.

Toen ik de douch uitkwam voelde ik echt duidelijk verschil. Mijn benen waren echt een stuk minder droog en voelde erg zacht. Het product doet dus echt iets voor je huid!! Ik gebruik dit product in combinatie met de spray en go van vaseline. (een combi voor de super luiaards net als ik!!). je kunt dit product ook alleen gebruiken maar ik vind iets extra’s voor mijn huid in de winter helemaal niet erg.

Tevreden ben ik zeker! Er licht zelfs al een back up voor als deze op gaat. Voor in de winter is dit een heerlijke extra om je huid nog beter te verzorgen. En in de winter kun je hem ook gewoon alleen gebruiken! De Nivea body lotion voor onder de douch is onder andere te koop bij de Etos en Kruidvat en kost 5.99.

8 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! Ik ben al een tijdje benieuwd naar deze bodylotion x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. er is nu een actie bij Kruidvat volgends mij kun je hem nu halen voor de helft van de prijs!! ik heb toen die actie een paar weken geleden bij Etos was meteen een back up gehaald!:P

      Verwijderen
  2. Ik heb deze gekregen voor kerstmis en ga hem binnenkort eens proberen! Ik ben echt onwijs benieuwd namelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook, en het is inderdaad erg makkelijk. Ik gebruik deze wanneer ik snel moet douchen en nadien ergens heen ga. Omdat het tijd bespaart en je kan meteen in je kleren!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil hem ook nog een keertje testen maar heb nog zoveel bodylotion/butters liggen haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt erg goed zeg! Dit lijkt me vooral ook heel fijn om tijd te besparen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. deze ziet er goed uit. en ik heb nu één van de nieuwe nivea shower care gekocht. over een week een artikeltje!

    BeantwoordenVerwijderen