woensdag 15 januari 2014

W7 squeeze me lipgloss


 
Bij de big bazar zag ik laatst nieuwe lipglossjes liggen. Normaal vind ik lipglossjes niet heel erg interessant en loop er zeker in de big bazar gewoon voorbij. Maar deze zagen er echt zo leuk uit! Dat ik de, naar mijn mening, mooiste 2 kleurtjes heb uitgezocht om te reviewen voor jullie. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.

Deze lipglossjes zijn van w7 en hebben in totaal 6 kleuren. Die kleuren gaan van echt licht huidkleurig naar donker roze. Ik heb een licht roze kleur (so pretty) en een donkerder roze kleurtje (very cute).

de verpakkingen zien er van de buitenkant echt heel erg schattig uit. ze trokken meteen mijn aandacht wat bij lipgloss toch niet vaak gebeurt, dus dat zegt wel iets. Ook zijn ze erg handig. Ze zijn compact waardoor je ze ook makkelijk mee zou kunnen nemen.

Dit is de kleur so pretty. Dit is een licht roze kleurtje zonder glitter of shimmer. Het is echt een creamy kleurtje. ik vind dit zelf altijd wel heel erg mooi aan een lipgoss.

Voor mij is dit al een vrij lichte kleur. Mijn lippen zijn best wel gepigmenteerd waardoor een lichte kleur lipproduct al snel te licht voor mij is. dus dit lipglossje was een beetje een gokje. Ik hoop dat dit een mooi nude kleurtje is en niet te licht. Voor mensen die een nog lichtere kleur nodig hebben qua nude kleurtjes. Er zijn nog  1 of twee tinten lichter.


En dit is very cute. Een wat donkerdere roze kleur met een glittertje erin. Op de foto’s lijken ze qua kleur vrij dicht op elkaar te zitten, maar in het echt zie je wel duidelijk verschil. Dit is wel echt een mooi roze kleurtje dat een beetje opvalt. Zeker geen nude kleur. Maar ook dit is niet de donkerste want wil je nog donkerder dan zijn er nog 1 of 2 tinten donkerder.

 
Toen ik de dop opendraaide verwachten ik dat het echt een tubetje was. Maar er kwam een kwastje tevoorschijn. Dit kan heel positief zijn maar ook negatief. In dit geval was het zeer positief. De kwastjes werken prima en als je knijpt komt er gewoon genoeg lipgloss uit dat je makkelijk kunt aanbrengen met het kwastje.

En als laatste de swachtes. Ik ben echt onder de indruk van deze lipglossjes. Ze geven echt veel kleur af. De glitters in het donker roze glossje zijn ook niet overdreven wat ik al snel heb met lipgloss. Er mag best wel een glans overheen zitten maar duidelijke glitters gaat mij altijd wat te ver. Ook komt er gewoon veel kleur af.

Ook op mijn lippen zien ze er prachtig uit. De lichte kleur is een perfect nude kleurtje, en de donkere een mooi roze kleurtje. de glossjes plakken wel lichtelijk wat vervelend kan zijn. ik vind het zelf niet heel vervelend, ook is het een voordeel dat ze daardoor echt heel erg goed blijven zitten!
Ik ben enthousiast. De kleuren zijn mooi goed gepigmenteerd en mooie verpakkingen. Deze lipgloss kun je vinden bij de big bazar voor 0.99 cent.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind deze glosjes altijd zo plakken, maar fijn dat je hem zo fijn vind:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb in de Big Bazar ook al vaak staan twijfelen om ze mee te nemen, maar nu ik jouw review lees denk ik dat ze de volgende keer toch in mijn mandje zullen liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig met een kwastje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel mooi uit, maar zo'n soort kwastje vind ik helemaal niks, doe mij dan maar zo'n schuin plastic stukje ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen