donderdag 9 januari 2014

misslipgloss unboxing!


 
Voor kerst had ik het boek van cynthia vn misslipgloss gekregen. Achterin dat boek stond een kortingscode voor op haar shop. Ik kon het niet laten om daarom toch maar eens wat te gaan bestellen bij misslipgloss. Ben je benieuwt wat ik heb gekocht, lees dan snel verder!

Ik begon bij wet n’ wild. Over dit merk had ik al zo veel goeie dingen gehoord dat ik hier heel erg graag iets van wilde proberen. Dit merk was volgends mij ooit in Nederland te koop maar is uiteindelijk weggegaan. Daarom is het nu alleen nog online te koop, en in het buitenland.

De oogschaduws van wet n’ wild trokken mij heel erg aan. Ze zagen er allemaal echt heel erg mooi uit. Je kon kiezen uit palette van 3 kleurtjes en 8. Ik ben voor 8 gegaan omdat het qua prijs niet veel scheelden en omdat ik nog niets van wed n’ wild had, met meer kleurtjes kan je het dan beter uitproberen.

Dit pallet is echt perfect voor mij. Bruin tinten zijn echt mijn ding. Bruint tinten kunnen altijd bij elke gelegenheid en zijn altijd goed te gebruiken. Ook ben ik op het moment helemaal weg van groen tinten.

Wil je er meer over weten? De pigmentatie bijvoorbeeld. Dan moet je nog even wachten, er komt binnenkort een review over. dit pallet kun je bestellen voor 7.95.


Sleek kon ook echt niet ontbreken. Ik wil echt al heel erg lang producten van sleek proberen. Helaas is ook sleek niet makkelijk te krijgen maar nu kreeg ik wel de gelegenheid om het te bestellen. Een van de dingen die ik heel erg graag wilde was dit blush by 3 pallet.

de verpakking komt in een kartonnen doosje. Het doosje ziet er echt prachtig uit. In dit doosje zat de bekende zwarte verpakking met een prachtig blush pallet.


Ik heb het pallet in de kleur pumpkin. 3 best wel heftige kleurtjes. Op de foto zie je niet echt hoe heftig ze zijn. ze zijn in het echt nog veel feller. Ik vind de kleuren echt prachtig!

Ook over dit pallet komt nog een review. Deze kun je bestellen voor 12,95.


ook mocht ik van mezelf een pallet van sleek uitzoeken, en dat was zeker niet makkelijk. Ik kon echt heel erg moeilijk kiezen tussen al die mooie palette die sleek heeft. Ik heb uiteindelijk gekozen voor au naturel. Dit pallet heeft hele mooie natuurlijke tinten. Een pallet die ik dus echt vaak kan gaan gebruiken. Als ik dit pallet echt heel erg fijn vind kan ik daarna altijd nog wat opvallendere palette aanschaffen!

Ook dit pallet kwam weer in een heel erg mooi doosje, met daarin de welbekende zwarte sleek verpakking.

En hier zien jullie alvast een heel klein beetje de kleurtjes die in het pallet zitten. in de review die ik ga schrijven zal ik jullie ze uitgebreid laten zien! En wat zijn ze mooi. ik hoop echt dat de pigmentatie net zo geweldig is!!

Een sleek pallet kun je bestellen voor 9.45.


En als laatste had ik nog een maskertje van anatomicals. Dit masker heb ik nog niet binnen. Dit product heeft vertraging gehad met de levering en daarom hebben ze mijn bestellen gesplitst. Dit product word dus later kosteloos nog eens naar mij opgestuurd.

Dit masker kunnen jullie verwachten in een masker review! Je kunt hem bestellen voor 1,95.

Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe producten. ik ga ze uittesten en reviewen voor jullie. Ik kan jullie zeker aanraden om te bestellen bij misslipgloss. Ze verkoopt echt mooie merken en het hoeft ook echt niet super duur te zijn allemaal. Ook is de verzending al boven de 25 euro gratis!! Wat ik vooral heel erg goed vond was dat ze omdat er 1 product niet direct leverbaar was, dat ze de eerste drie producten wel alvast hebben opgestuurd! Ik ben erg tevreden over de webshop en over mijn super mooie nieuwe producten.

4 opmerkingen:

  1. Je hebt heel leuke spulletjes uitgekozen. Ik ben gek op Sleek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die sleek producten zien er erg leuk uit ! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke producten zeg, ik ben benieuwd :)

    liefs,
    Femke van unendful.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ben benieuwd naar de artikels! en ik mag niet bestellen via internet. ( mega jammer )

    BeantwoordenVerwijderen