woensdag 8 januari 2014

essence lip duo


 
LE producten die niet heel erg goed worden verkocht kom je soms maanden later nog tegen in de opruimbakken waarin ze echt met nog heel erg veel exemplaren te koop zijn. ik vind dit soms wel interessante producten dus neem ze dan mee. laatst nam ik dit lip duo van essence mee uit de vintage district lijn. Ik heb dit lip duo nog zien liggen in een aantal Kruidvat filialen in Den haag en Utrecht.


Deze lipduo’s werden in de LE verkocht in het rood en oranje. Ik vond de rode niet zo heel erg mooi en gelukkig waren de enige die er nog lage nog de oranje. Deze kleur heet 01 vintage peach. En is ook echt een oranje kleurtje. ik hou hier wel van.

 
Zoals ik al zij is het een lip duo dat betekend dus dat er twee kanten aan dit lipproduct zitten. Aan de ene kant een lipstick en aan de andere kant een lipgloss. Dit maakt het product perfect voor reizen zo heb je 2 producten in 1. Ook is de verpakking stevig genoeg om hem gewoon mee te nemen.


De lipgloss ziet er in de verpakking echt heel erg mooi uit. Een beetje nude oranje met een hele mooie gouden glans! Ik vond op het eerste oog de lipgloss niet heel boeiend maar als je die glans erin ziet, wauw toen was ik echt om.


De lipstick is oranje. Op de foto ziet hij er wel iets heftiger oranje uit dan dat hij in het echt is. Over de lipstick zit ook een soort gouden glans maar minder als bij de lipgloss. Daar ben ik wel blij mee want bij een lipstick vind ik dat meestal niet zo heel erg mooi.


En hier de swatches. De lipstick is heel erg creamy ik vind dit heel erg fijn. Maar doordat hij zo creamy is blijft hij wel minder lang zitten en is de pigmentatie ook niet heel erg goed. Ik vind toch dat de lipstick wel een hele mooie kleur afgeeft en dat de pigmentatie voor zo een kleur ook wel genoeg is.

De lipgloss vind ik ook heel mooi. op de foto is het moeilijk te zien maar de glans is prachtig en er komt ook nog best wel wat kleur vanaf.

Ik heb ook nog foto’s gemaakt van waarneer ik de producten op hem maar helaas zijn die niet zo goed gelukt. Je kan de kleur op de foto maar heel licht zien terwijl ze in het echt veel mooier en feller zijn. toch laat ik de foto’s zien en beschrijf ik een beetje hoe ze echt zijn.


Hier een foto van de lipstick. Mijn mond staat een beetje raar maar dit was wel de beste foto. De lipstick is niet enorm vel van kleur, maar heeft wel genoeg kleur. Het geeft een hele warme gloed over je gezicht als je deze lipstick draagt. De lipstick voelt ook heel erg prettig maar blijft daardoor geen uren zitten.


De lipgloss geeft een hele mooie oranje glans aan je lippen. Met een prachtige gouden gloed! Deze lipgloss maakt je hele gezicht gewoon warm. Ik hou daar heel erg van. Ik vind ook de lipgloss heel erg fijn aanvoelen en heel erg mooi. de combinatie van deze twee vind ik echt prachtig!

Ik ben toch wel heel erg tevreden met dit product. Geen super goeie pigmentatie maar het ziet er toch wel heel erg mooi uit, zeker de twee producten in combinatie met elkaar. Ben jij opzoek naar een lip duo die je lippen gewoon een mooi licht kleurtje geven, wat meer warmte in je look en een mooie glans dan is dit duo zeker iets voor jou en zou ik maar eens bij de Kruidvat opruimbakken langslopen.

4 opmerkingen:

  1. Ziet er beide heel mooi uit! Altijd leuk om zo'n koopjes te doen uit oude LE. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik hem ook! ik gebruik hem niet vaak. maar hij is wel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen