zaterdag 7 december 2013

shopblog


 
Ik ben vorige week zaterdag naar de stad geweest om even gebruik te maken van wat hele leuke acties. Het is al een week geleden dat ik dit heb gekocht maar wilde de producten toch nog graag laten zien. Ook is dit meteen een kleine sneak peek van wat de komende week allemaal op ladylipbalm komt.


 

Bij de Kruidvat liep er een actie dat de producten van formula 10.0.6 nu 5 euro kosten. Ik vind dit merk een heel erg leuk merk met fijne producten dus besloot er de seriously shine free crème van mee te nemen. De crème beschrijft zichzelf als een olievrije matterende hydraterende crème. Ik ben heel erg benieuwt naar dit product. De crème kost normaal 7.99 en nu dus 5 euro.

 
Ook bij de Kruidvat is er een actie bij maybelline 1 + 1 gratis. Ik heb dus 2 producten meegenomen. Als eerst de color show crayon khol oogpotlood in de kleur 210 turquoise flash. Dit is een hele mooie blauwe kleur. Ik wil heel graag meer blauwe eyeliner dragen maar heb alleen een gelliner in het blauw en dit is niet heel erg praktisch als je haast heb s ’morgens. Ook vond ik dit potlood er heel erg mooi uitzien en gewoon de kleur is echt prachtig.

En als tweede een colot tattoo. Ik wil al een tijdje een color tattoo dus dit leek me wel een hele leuke actie om er een te halen. Ik heb de kleur 40 permanent taupe gekozen

De color tattoo kost 10.49 en het oogpotlood 4.99. ik betaalde nu voor beide producten 7.75.

 


 De big bazar is een winkel waar je echt tegen de acties aan moet lopen. Ze hebben super leuke acties met duurdere merken maar de standaard make-up is daar eigenlijk niet echt super. Toch kwam ik daar 2 hele leuke lipglossjes mee. dit zijn lipglossjes van W7 en ze hadden ongeveer 8 verschillende kleuren. Ik heb 2 kleurtjes meegenomen namelijk very cute en so pretty. De lipglossjes kosten 1 euro per stuk.

 


 En als laatste een pot cocos olie van de afro winkel. Ik wil al een tijdje zo een pot halen maar vergeet steeds naar de afro winkel te gaan. Nu heb ik hem dan eindelijk ingeslagen en ik ben heel erg benieuwt hoe het zal werken voor mij. Het cocos vet kostte 3.30.

En dat was alles wat ik heb gekocht. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

7 opmerkingen:

  1. Heel leuke shoplog! Ik ben erg benieuwd naar de producten van Maybelline :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg leuke dingetjes dat je hebt geschopt.
    ja nu van die lippenartikels ja ik heb nu een blog waar ik me echt zal thuis voelen. ik werk met niemand samen. maar dat vind ik niet erg. dit de lippenartikels komen dan gewoon op mijn nieuw blog! mijn nieuw blog: http://beautywithemke.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik de producten van formula 10.0.6 helemaal niet, hier ga ik eens naar zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze zijn te koop bij de Kruidvat, staat gewoon tussen alle andere verzorgings producten.

      Verwijderen
  4. Leuke shoplog! Die color tatoo van Maybelline lijkt mij zo'n fijn product! x

    BeantwoordenVerwijderen