zondag 8 december 2013

purederm oogpadsJe heb wel eens zo een dag dat je gewoon echt heel erg moe ben en wallen hebt. Zo een dag had ik vorige week. Als je dan de Etos even binnenloopt en je ziet oogpads liggen dan kun je die natuurlijk niet verstaan. Ik heb ze meegenomen en heb ze gelijk geprobeerd.
De verpakking vind ik er wel leuk uitzien, gewoon simpel en het is een dunne verpakking dus makkelijk op te bergen. In de verpakking zitten 4 patches dus je kan ze twee keer gebruiken.


Er zitten dus 2 van deze zilveren pakjes in het groene zakje. De oogpads zijn aan de ene kant nat en plakkerig en aan de andere kant hefet het een soort van stofje. De oogpads zijn plakkerig en blijven makkelijk kleven maar je kunt ze ook heel makkelijk verwijderen.

Als je ze aanbrengt voelt ht heel erg verkoelend en echt heel erg lekker. Je merkt vanzelf als de pads droog aanvoelen dat je ze eraf kunt halen. En het resultaat is echt heel erg goed! De wallen zijn een stuk minder geworden en je voelt je ook frisser. Gewoon omdat het fijn aavoelt en ook echt helpt voel je je fijner!

Ik ben heel erg tevreden over de pads. Ik kwam thuis en heb ze meteen geprobeert zonder dat ik van plan was om er iets over te schrijven daarom heb ik niet echt heel veel foto’s. maar omdat ik ze zo fijn vond wil k er wel iets over schrijven als een soort van tip! Deze pads zijn te koop bij de Etos voor maar 1.49.

ps: je kunt op de blog van life by rosie reclame maken voor 3 van je artikelen. super leuk! ga snel even kijken http://lifebyrosie.nl/

6 opmerkingen:

 1. Klinkt heel erg goed :D! Ik ben dol op oogpads! Als je het leuk vind: vandaag organiseer ik een Linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen (zoals deze) die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto én een link naar jouw blog! Ik zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

  Fijne zondag, liefs Rosie van Lifebyrosie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt super fijn! Ik heb nog nooit zulke dingen geprobeerd.
  Je kunt op mijn site een statement ketting winnen, doe je mee?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt super! Jammer dat hier in België geen etos is, anders was ik ze absoluut gaan kopen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg leuk artikel. jammer genoeg woon ik in belgië en is de etos niet te vinden bij ons. voor die lippenartikels is het oke. ze komen gewoon online op http://beautywithemke.blogspot.be dus kijk even x

  BeantwoordenVerwijderen