vrijdag 6 december 2013

herfst tussendoortjes


 
Over eten heb ik het niet vaak op mijn blog. Toch is het iets wat wel met lifestyle te maken heeft. Vandaag ga ik het hebben over iets minder gezonde kant van eten. In de herfst/winter heb ik altijd hele andere dingen die ik snoep dan in de zomer. Ik weet niet waarom maar ik eet gewoon andere dinge. Vandaag deel ik wat lekkere tussendoortjes die ik in de winter eet met jullie.


Als eerst iets wat dan niet echt met eten te maken heeft, maar warme chocolademelk is toch wel iets wat ik in de warmere maanden gewoon totaal niet drink. Als het weer een beetje koud begint te worden dan neem ik heel af en toe toch wel weer een kop warme chocolade melk. Ook the is iets wat ik in de zomer helemaal niet drink maar als het buiten heel erg koud is wel.

Speculaas!!! Het begint met sinterklaas. Dan komt al dat heerlijke speculaas weer en het gaat pas weer weg als het warmer begint te worden. Speculaas vind ik echt super lekker! En eigenlijk vind ik het daarom best wel raar dat ik het alleen in de herfst/winter eet.

Pepernoten hoort een beetje bij speculaas maar toch wilde ik deze nog even benoemen. Ik eet dit zolang dit in de winkels te krijgen is. Echt een van mijn favorieten snoep/koekjes van het jaar!

Als het kouder wordt eet ik totaal geen snoep meer. Ik vind snoep gewoon echt iets voor de zomer. In de winter ga ik eerder voor koekjes. Ik weet niet waarom maar ik krijg gewoon een warmer gevoel bij koekjes dan bij snoep.

Chocolaa!!!!! Ook eet ik in de winter meer chocola dan de zomer maar eigenlijk kan chocola altijd wel. Ik eet niet heel erg veel chocola maar als ik dan weer een chocoladeletter krijg dan blijft deze toch nooit heel erg lang liggen.

En als laatste zuurstokken. Zuurstokken doen mij heel erg denken met kerst en heel af en toe eet ik er weleens een in de tijd dat het huis weer helemaal versiert is met kerst. Dit is niet echt mijn favoriete herfst lekkernij maar ik krijg er gewoon een warm gevoel bij. De gedachten aan kerst maakt me gewoon echt heel erg vrolijk!

Wat zijn jullie favorieten (ongezonde) tussendoortjes in de herfst/winter?

5 opmerkingen:

  1. Chocolade <3!!! Stiekemn zit ik nu ook een chocoladeletter te eten hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmmm. Stiekem is het al meer winter dan herfst geworden he. Bah... ^^'
    *Doe je mee aan mij winactie?

    BeantwoordenVerwijderen