dinsdag 10 december 2013

oogpotloodjes maybelline


ik ben de laatste tijd heel erg veel bezig met verschillende soorten en kleuren eyeliners en oogpotloodjes. Als je s’ochtends haast heb en je wil toch iets extra met je make-up dan is het makkelijk, snel en leuk om gewoon een gekleurde eyeliner op doet. Laatst kocht ik 2 colorshow crayon khol oogpotloodjes van Maybelline en die ga ik vandaag voor jullie reviewen.


Als eerst kocht ik een blauwe. Dit is de kleur 210 turquoise flash. Ik vind blauwe eyeliner echt heel erg leuk. Ik heb zelf alleen een blauwe gel eyeliner en dat is gewoon niet zo handig als je s’ochtends haast heb. Daarom heb ik gekozen voor een blauwe oogpotloodje.

De verpakking ziet er leuk uit. Het potloodje zelf is in de kleur die het potloodje ook afgeeft. En er zit een soort sticker op die aangeeft wat voor product het is. De dop is gewoon simpel zwart met een sticker met de naam van de product. Het potlood is ook niet te klein zodat je er lang mee kunt doen maar ook weer niet te groot zodat het makkelijk mee te nemen is. Erg praktisch dus.


Hier zien jullie het puntje. Bij dit potlood is hij iets minder scherp en zit er iets van oogschaduw op. Dat komt omdat ik deze een keer gebruikt had voor ik de foto’s ging maken en hem toen vergeten ben schoon te maken. Bij het andere potlood kun je zien hoe scherp het puntje in het begin was.

Zoals je kunt zien is de kleur echt heel erg mooi. Blauwe met een hele mooie aparte gloed eroverheen. Heel erg moeilijk te beschrijven.

Zo meteen komen de swatches ik ga eerst naar het andere potloodje.

En hier de andere kleur. Dit is een grijze kleur met de naam 120 sparkle grey. Ik vond dit wel een hele aparte en leuke kleur om te gebruiken. De verpakking natuurlijk hetzelfde alleen dan is deze in het grijs met glitters. Ook is bij mij deze verpakking een beetje gesleten omdat hij dus echt heel erg moeilijk is om weg te halen. Je krijg het potloodje met een soort plasticje eromheen. Ik ben echt een half uur bezig geweest om 1 potloodje open te maken. Niet zo handig!


En hier kun je zien hoe mooi het puntje is als je hem koopt. Ik vind dat er altijd zo mooi uitzien.

De kleur is hee erg apart. Echt grijs met een hele mooie glitter erin. De kleur licht ook wel een heel klein beetje naar het zilver toe.


En dan de swatches. Zoals je ziet kun je hier hele mooie dunne lijntjes mee maken. Ik kan over het algemeen wel beter werken met potloodjes dan met gelliner of vloeibare eyeliner. De pigmentatie van de kleurtjes is prima. De blauwe kleur lijkt op de foto een beetje faal maar dat is hij zeker niet. Het is echt heel prachtige blauwe kleur. Ook de grijze is super mooi en goed gepigmenteerd.

De potloodjes brengen fijn aan. Ik heb ze gewoon gebruikt als eyeliner boven mijn oog om een look net iets specialer te maken. Ze brengen best wel zacht aan maar niet zo zacht dat ze meteen weer van je oog af glijden. Ze blijven namelijk echt de hele dag fantastisch op hun plek!

Ik ben heel erg tevreden over deze oogpotloodjes. Ze blijven goed zitten, zijn fijn om mee te werken en hebben super leuke kleurtjes. Ik zou zeker kijken bij Maybelline. De potloodjes zijn totaal niet duur ze kosten namelijk 4.99.

3 opmerkingen: