maandag 9 december 2013

glossyboxEen tijdje terug kreeg ik voor het eerst de glossybox binnen. Dit is de glossybox van november. Voor ik begin met wat er in mijn box zat heb ik nog wel wat vragen aan mensen die de glossybox vaker krijgen. op unboxingen zie je namelijk altijd dat er een glossymagazine in zit en een boekje waarop de producten met informatie staan die in de box zitten. Bij mij zat dit er niet bij. Mijn vraag is dus of je dit er alleen bij krijgt als je voor je blog samenwerkt met glossybox of dat het wel in elke box hoort te zitten? In ieder geval ik heb gezocht op internet en ga nu de producten die in mijn box zaten aan jullie laten zien.Als eerst zat er een nagelvijl in. Een nagelvijl is natuurlijk altijd goed en handig om te hebben. En deze is ook nog is in een super leuk neon roze kleurtje. Ook staat hier een kortingscode op die je kunt gebruiken bij Pinkgellac.nl.

En er zit ook nog een bon in van Zalando. Deze bon kun je gebruiken om bij bedragen boven de 50 euro 10 euro korting te krijgen.


Iets wat mij meteen opviel was de they’re real mascara van benefit. Ik vind dat de producten van benefit er altijd super leuk uitzien. En nu het merk niet meer in Nederland te krijgen is hoor je helaas nog maar weinig van Benefit. Wel is een tijd geleden deze mascara echt een hele grote hype geweest op de beautyblogs. Daarom vind ik het ook echt heel erg leuk om deze nu te kunnen proberen.

Normaal kost deze mascara 24.00 euro en dan krijg je 8.5 gram. Dit is een mini van 3 gram.


Nog een super leuk product! Een peeling voor het gezicht van Naobay. Het merk ken ik zelf niet maar ik vond het product er wel echt meteen al super leuk uit zien. Dit is een moisturizing peeling. Het is een facewash met hele lichte fijne scrub deeltjes erin. Ik ben echt heel erg benieuwt naar dit product.

Dit is een full size verpakking en dit product kost rond ze 12 euro.


Een haarspray is ook altijd makkelijk om in huis te hebben. Zeker met de feestdagen die steeds dichter bij komen en de grote kapsels die we allemaal willen gaan maken is een haarspray altijd handig. Dit is een haarspray van toni & guy. Ik heb zelf helemaal niks van het merk maar ik hbe er wel eerder dingen over gelezen. Ik ben hee erg benieuwt hoe deze haarspray zal zijn.

Deze haarspray die kost 11.99 en dan krijg je 250 ml. Dit is een verpakking van 75 ml.


Van dit lipglossje schok ik een heel klein beetje. bruintinten die staan mij gewoon niet dus als deze lipgloss echt bruin zou zijn dan heb ik er helaas niets aan. Nu ik dit schrijf heb ik hem al geprobeerd en van het bruine kleurtje zie je niets terug. Gelukkig want nu kan ik hem gewoon gaan testen! Van het merk balance me heb ik nog niet gehoord. Maar ik heb wel gelezen dat in deze lipgloss heel veel goeie oliƫn moeten zitten dus ik ben heel erg benieuwt.

Deze lipgloss kost 11.70 voor 10 ml. Dit is een full size verpakking.


En als laatste alweer een heel erg leuk nagellakje. Ik vond de verpakking al heel erg leuk en anders dan normaal. Dit is van het merk bell, waar ik ook niet eerder van heb gehoord. Ik heb een grijs kleurtje gekregen in de kleur 702.

De nagellak is een full size verpakking en kost 3.50.

En dit waren de producten uit mijn glossybox van november. Ik vind het echt een hele leuke box. Er is eigenlijk geen product die ik niet leuk vind. Wat hebben jullie gekregen in jullie glossybox?

5 opmerkingen: