woensdag 11 december 2013

magic color lipgloss


Weer een lipgloss die ik uit de unboxing haal. Ik was zo benieuwt naar de producten dat ik ze eigenlijk allemaal meteen ben gaan testen. Daarom komen ze nu allemaal achter elkaar op mijn blog tevoorschijn. Dit keer heb ik een color magic lip gloss. Ik was meteen enthousiast toen ik deze zag door de prachtige kleur die die heeft. Wil je meer weten over hoe ik hem vind en hoe de lipgloss eruit ziet lees dan snel verder.


Hier kun je zien waarom ik zo enthousiast werd van deze lipgloss. De kleur. Op deze foto komt het nog niet eens zo heel erg goed over maar hij is echt heel erg mooi diep rood. Ik heb eerder een lipgloss gehad van rimmel die ook zo een soort rood was en die was echt prachtig. Ik ben benieuwt of dit een budget variant hiervan is. De naam van deze lipgloss is hot flame.

De verpakking vind ik op zich wel oké. De dop ziet er nogal cheap uit. En ook de letters mogen wel aangepast worden. Maar gewoon de vorm en de huls zien er oké uit.

De applicator vind ik fijn. Deze applicators hebben sommige lipglossjes van essence ook. Ik vind het fijn aanbrengen dus daar heb ik helemaal niets op aan te merken.


Hierboven zien jullie een swatch op mijn hand. Ik was hier al iets teleurgesteld. De kleur ziet er best wel transparant uit. Ik had wel gehoopt op een redelijke dekking. Maar goed misschien pakt hij wel heel erg mooi uit op mijn lippen.


Maar helaas. Op mijn lippen is het een transparante rode kleur. Geen enkel spoor van dekking. Op de foto ziet je er nog minder van in het echt zie je nog wel een rode gloed over je lippen.

Ik vind het heel erg jammer dat het geen mooi dekkend rode kleurtje is maar ik vind hem toch wel mooi. Hij ziet er wel mooi uit en hij voelt erg fijn aan. Toch ben ik wel een beetje teleurgesteld. Het lipglossje blijft ook niet heel erg lang zitten.

Deze lipgloss is te krijgen bij de action voor maar 0.49 euro. Voor die prijs is het in een prima lipglossje maar verwacht er niet teveel van.

5 opmerkingen:

  1. Ik heb het lipglossje ook en ik ben er best tevreden over. Geen overdreven pigmentatie, maar best mooi. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat hij een beetje tegenvalt. Ik vind hem wel mooi. x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik ben wel blij dat je er blij mee bent! X

    BeantwoordenVerwijderen