woensdag 18 december 2013

max lippallet


Het lipgloss palletje van max daar ben ik vaak langsgelopen. Ik vond het de kleurtjes in het palletje er altijd erg mooi uitzien. Maar was bang dat de kleurtjes niet echt gepigmenteerd zouden zijn. Toch was ik wel erg blij toen ik deze van Emke kreeg van http://beautywithemke.blogspot.be/. Ik was erg benieuwt naar dit palletje maar verwachten er zeker niet teveel van. Ben je benieuwt wat ik er uiteindelijk van vond? Lees dan snel verder.


Het palletje is niet al te groot wat handig is om mee te nemen. Ook past hij erg makkelijk in mijn stash. Je hoeft niet bang te zijn dat hij in je tas open zal gaan want de verpakking is heel erg stevig. Een prima verpakking dus.

Je heb in totaal 2 kleuren van dit palletje een in bruin/roze tinten en deze. Ik vind deze persoonlijk wel het mooist. De palletjes hebben verder geen namen.

Als je het palletje opent zit er nog een kwastje bij. Ja ik vind dit kwastje een beetje hopeloos want die ziet er echt niet zo heel erg goed uit. Ik gebruik liever mijn eigen lipkwastje of gewoon mijn vingers.

Iets wat ik wel heel erg leuk vind is het spiegeltje. Ik vind het erg handig omdat je het dus echt makkelijk mee kunt nemen en met het spiegeltje en je vingers ook makkelijk onderweg kunt bijwerken.

En dan de kleurtjes van links naar rechts.

Als eerste een licht peachie kleurtje. in dit kleurtje zit een hele lichte shimmer.

Al tweede een heel erg licht nude kleurtje. ik vind het kleurtje in het palletje echt prachtig maar ben bang dat deze niet echt geweldig zal zijn op mijn lippen.

Als derde een iets meer roze kleurtje. dit is ook nog een redelijk licht klerutje.

Daarnaast een roze kleurtje. in deze kleur zitten paarse glitters.

Als een na laatste een oranje kleur met rode glitters.

En als laatste een heel erg mooie rode kleur zonder glitters.

Ik vind de kleurtjes erg mooi. Ik vind alleen de een na laatste kleur niet helemaal geweldig. Omdat ik geen geweldige camera heb kon ik ook niet zulke mooie foto’s maken. Je zach op de camera de kleurverschillen helemaal niet. Daarom heb ik besloten maar gewoon te omschrijven hoe de lipglossjes zijn en geen foto’s te laten zien. Je zou met de foto’s dnek ik een heel ander beeld krijgen dan dat ze echt zijn.

De lipglossjes zijn echt wel beter dan ik dacht. Je kunt best wel kleurverschil zien tussen alle kleurtjes. Alleen de eerste 3 lijken best wel veel op elkaar. Het meest verrast ben ik over de rode kleur. Die laat echt een mooi rood kleurtje achter. Ze voelen fijn aan op je lippen en plakken maar een heel klein beetje. lang blijven ze alleen niet zitten.

Ik ben blij verrast door dit palletje. Het zijn geen super gepigmenteerde lipglossjes maar ach voor de prijs zijn ze best wel leuk! Dit palletje is voor 0.99 te koop bij de action.

6 opmerkingen:

 1. leuk!!!
  en volgende maand stuur ik je nog een pakketje op! ik ben al wat aan het sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. als je geen toppigmentatie en geweldige structuren verwacht is het ook zeker een erg leuk palletje!!

   Verwijderen
 3. Mooie kleuren, ziet er goed uit voor die prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, toch niks voor mij. Geef mij maar m'n carmex of lip cream van essence :)

  Ps. Er is momenteel een winactie op mijn site. Doe je ook mee? o<8D

  BeantwoordenVerwijderen