donderdag 19 december 2013

lippenbalsem stash


Lippenbalsems zijn echt een must voor mij. Ik kan niet zonder lippenbalsem. Vooral nu het weer heel erg koud word worden me lippen echt heel erg droog. Lippenbalsem is niet alleen een must maar ik vind het ook wel een leuk product. Ik heb al een aardige lippenbalsem stash opgebouwd dus het leek me wel leuk en toepasselijk om mijn lippenbalsems te laten zien.


Als eerste mijn favoriete lippenbalsems van het moment. De baby lips lippenbalsems. Een echte hit in beauty land. Al een hele tijd in Amerika en ik zie ze nu langzaam in steeds meer Etos filialen komen. Ik heb nu 2 verschillende smaakjes en ik vind ze allebei echt heel erg fijn. Ze geven een heel klein beetje kleur af en ze voelen echt heel erg fijn aan en maken mijn lippen echt zacht.

Dan de lippenbalsems in een tin verpakking. Ik vind deze verpakkingen niet super handig maar ik gebruik ze toch ook wel graag.

Als eerst de natural lip care deze is te koop bij de action en is gewoon een simpele lippenbalsem. Werkt prima en voelt ook prima aan. Eigenlijk is deze dus hetzelfde als vaseline.

Dan de pearl shine lip balm ook te koop bij de action. Dit is een lipbalm met een licht kleurtje en een zoet smaakje. Ook een hele fijne lippenbalsem!!

De vaseline die gebruik ik ook gewoon voor mijn lippen en zoals je aan de verpakking ziet is hij al heel erg veel mee geweest in mijn tas.

En als laatste de lip butter van nivea in vanilla en macadamia. Deze vind ik het aller fijnst! De geur is heerlijk en hij voelt super fijn aan op mijn lippen. Ook vind ik de verpakking gewoon erg leuk.

 
Dan heb ik nog twee lippenbalsems in een potje. Als eerste die van de body shop. Dit is een mango lip butter. Het is een hele fijne lippenbalsem alleen vind ik de geur niet zo fijn. Hij is heel erg aanwezig. Daarom heb ik van deze lippenbalsem een lipscrub gemaakt.

En als tweede een caring lipbalm van essence in dreaming. Dit is een hele fijne zachte lippenbalsem die echt heel erg goed werkt tegen gebarsten lippen. Dit is een lippenbalsem die ik alleen gebruik als ik echt heel erg last heb van mijn lippen.

Dan de gekleurde lippenbalsems. Dit zijn dus de lippenbalsem die echt wel een redelijk kleurtje afgeven. Dit zijn dan ook geen lippenbalsems die ik gebruik als ik echt hele droge lippen heb.

Als eerste een LE van cartice. Deze lippenbalsem is echt super maar ik ga er maar niet te ver op door want deze is niet meer te koop helaas.

Labello is een van mijn favoriete merken als het op lippenbalsem aan komt. Dit is toch een merk die gewoon weet hoe een goede lippenbalsem in elkaar zit. Dit is dan ook echt een super goeie lippenbalsem met een hele mooie glans en een licht kleurtje.

De essence glow tinted lipbalm is de lippenbalsem die echt de meeste kleur afgeeft. Maar dat neemt niet weg dat deze lippenbalsem ook wel echt heel erg goed en fijn aanvoelt. Dit is zeker een aanrader!

De appelicious lipbalm vind ik een moeilijke. Ik vind het een super leuk product. Maarvaak pak ik deze niet. Hij is leuk in mijn stash, maar de kleur brengt niet echt mooi aan bij mij heel erg vlekkerig. Ook vind ik de lippenbalsem zelf niet zo heel erg fijn. Een leuk product maar niet zo fijn dus.

En als laatste de yves rocher lippenbalsem. Deze is wel weer heel erg fijn. Een hele schattige verpakking. Een licht paars kleurtje met hele mooie glitters. Ook voel hij heel erg goed aan op mijn lippen.


En als laatste een groepje lippenbalsems die ik niet zo goed kon plaatsen. Daarom deze 4 samen.

Laatst schreef ik al een review over deze lip smacker in strawberry sprinkle. Ik heb nog wel 12 andere lip smackers maar die vind ik echt helemaal niet fijn en gebruik ik nooit dus vond ik niet de moeite waard om te laten zien. Deze wel. Ik vind de geur nog steeds wel heftig maar deze vind ik af en toe wel heel erg fijn om te gebruiken.

Dan een lippenbalsem tegen de sneeuw. Deze gebruik ik natuurlijk nooit hier maar ik vond wel dat deze er nog tussen hoort. Ook vond ik dit een mooie gelegenheid om een kleine tip te geven. Hema heeft namelijk hele goeie producten tegen de zon in de sneeuw.

De essence kiss care en love lippenbalsems vind ik ook heel erg fijn. Deze smaakt naar bubbelgum en ruikt ook zo. Ik vind het een hele goeie lippenbalsem al vind ik hem wel stroef aanbrengen.

De laatste lipbalm die komt weer uit een LE maar deze vind ik ook echt heel erg fijn. Hij ruikt naar vanille en daar ben ik de laatste tijd echt helemaal gek van. Deze lippenbalsem komt uit de me & my ice cream collectie.

 

En dat waren mijn lippenbalsems ik hoop dat jullie het leuk vonden.

3 opmerkingen:

  1. Je hebt inderdaad veel lippenbalsems, wow! Ik dacht dat ik er veel had haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel. Kan dat een artikel maken hoe je lipscrub maakt van die lip bitter?

    BeantwoordenVerwijderen