vrijdag 20 december 2013

glossybox december


Donderdag kwam hij weer binnen. De glossybox. ik had hem eigenlijk nog niet verwacht omdat ik hem vorige maand pas een week later kreeg. Daarom was het echt een verassing om hem deze maand te ontvangen. Ik kon echt niet wachten om hem uit te pakken en heb er meteen foto’s van gemaakt. Dus ben je benieuwt wat er in mijn glossybox zit kijk dan snel verder.


Ik begin even bij de verpakking want alleen daar werd ik echt al super vrolijk van. De box zelf is normaal licht roze. Nu is hij rood en heeft hij een super leuke kerstboom van beautyproducten op de voorkant staan. Ook het papiertje dat erin zit is super leuk. Rood met zuurstokken! Ik was echt heel blij verrast door alleen de verpakking al.


Wat mijn meteen opviel was de kortingskaart van zalando. Ik denk dat dit een foutje was dat deze erbij zit. Deze heb ik namelijk vorige maand ook al gekregen, en hij zat deze keer ook niet in de box zelf maar in de kartonnen verpakking die om de box heen zit. Maar natuurlijk vind ik het helemaal niet erg dat er nog eens 10 euro korting in de box zit bij zalando.

En als eerste echte product dit en een super toning body wash in van balance me. Toen ik deze zag werd ik ook meteen enthousiast. Ik had vorige maand een lipgloss van hetzelfde merk en daar ben ik echt heel erg blij mee. dit is een soort douche gel maar dan werkt het als een soort van tonic. Het heeft ook een hele andere substantie dan de meeste douche gels. Ik ben heel erg benieuwt naar dit product!

De super toning body wash is een verpakking van 50 ml. In de winkel betaal je 12.15voor 250 ml.


De Renu lip and eye active lift vind ik een van de schatigste verpakkingen uit de box. Het is een hele simpele verpakking maar toch vind ik hem wel heel erg leuk. Deze lip and eye active lift is zowel een crème om rimpels te verminderen en om donkere kringen te voorkomen. Hoewel ik nog erg jong ben om antirimpel crèmes te gebruiken gebruik ik wel elke avond oog crème. Daarom vind ik het wel een erg leuk product om uit te proberen.

Dit product heb ik niet full size gekregen maar als je het gebruikt als oogcreme doe je met zo een verpakking heel erg lang, en is het erg handig om mee te nemen. In de winkel betaal je voor 15 gram 35,80.

Vital oil is een olie van het merk Broaer. Deze olie is een combinatie van 5 olien (argan-, jojoba-, olijf-, macadamia-, en soja olie). Deze olie is te gebruiken voor haar en lichaam. Het zorgt voor hydratatie, voeding, herstel en een mooie glans. Ik ben de laatste tijd helemaal into de producten die olie bevatten omdat deze meestal echt super goed hydrateren. Dus ook naar deze olie ben ik heel erg benieuwt.

Ik kreeg de olie in een verpakking van 10 ml. Ik denk dat ik deze ga gebruiken als haarmasker. Als je de olie in de winkel koopt krijg je 100 ml voor 19 euro.


Emite make-up is een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had. Maar dit product sprak mij wel meteen aan. Oogschaduws vind ik eigenlijk altijd wel leuk en zijn meestal ook goed te gebruiken. Emite make-up maakt olievrije Micronized oogschaduws. Je kunt de oogschaduw zowel nat als droog aanbrengen en de pigmenten zijn heel er fijn en glad. Deze oogschaduw is ook echt perfect voor mensen met gevoelige ogen. Als er 1 ding is waar ik echt gek op ben op oogschaduwgebied. Is het highlighter! Ze hadden het dus niet beter kunnen doen door er een highlighter kleur in te doen.  Toen ik met mijn vinger over de oogschaduw heenging voelde het echt super zacht en er kwam echt heel veel kleur vanaf!

Deze verpakking is een full size en kost 19 euro.

Nails inc. Was nou ook niet echt een merk die ik al kende. De kleur lijkt echt heel erg donker in de verpakking maar als je hetkwastje eruit haalt zie je dat het een hele mooie classy kleur rood is. Super dus voor de feestdagen! De naam van dit prachtige kersrode kleurtje is victorie en dat is het best verkochte kleurtje van nail inc.

Deze verpakking is ook een full size en kost 13 euro.


Naast de 5 producten die er in de box zitten. Zat er deze maand ook nog 2 testertjes bij. Deze keer van het merk kérastase. De eerste tester is een shampoo voor fijn haar die het haar meer volume geeft. En het tweede testertje is een soort voedende crème je haar. Deze hoef je dus ook niet uit te spoelen.

De shampoo kost in de winkel 20.65

De  gel treatment kost in de winkel 25.65.

Ik vond het deze maand weer een leuke box. De verpakking is fantastisch! De producten zijn allemaal heel erg leuk. Ik had in de box van december wel iets meer glitter en glamour verwacht en wat minder verzorgingsproducten. Maar alsnog ben ik erg blij met de glossybox en heeft glossybox mij nog niet teleurgesteld!

1 opmerking: