zaterdag 21 december 2013

beauty fasesIk weet niet of ik de enige ben die dit heeft. Maar daarom leek het me juist leuk om er iets over te schrijven. Ik heb het over beauty fases. Een bepaalde tijd dat je meer neigt naar een bepaald product. Bijvoorbeeld dat je de ene week meer heb met nagellak en de andere week meer met foundations. Ik ben heel wat fases doorgegaan en wil er vandaag wel wat over vertellen.
Door deze fases heb ik van verschillende producten een grotere stash opgebouwd. Bijvoorbeeld als ik helemaal into de haarproducten bent, koop je er meer van omdat je veel wilt proberen. Zo bouw je een wat grotere stash op.

Een product wat ik altijd moeilijk vind is nagellak. Ik heb heel erg lang nagel gebeten en ik heb daardoor nooit nagelproducten gebruikt. Tot ongeveer een jaar geleden. Ik stopte met succes en kreeg lange nagels. Toen begon de fase dat ik helemaal into de nagelproducten was. Ik heb nu vergeleken met een half jaar geleden best wel wat nagellakjes en leuke tools die daarbij horen. Nu ik werk vind ik het wel weer moeilijk om mijn nagels mooi te houden. Tijdens het werken breken ze vaak af en krijg ik veel wondjes op mijn handen. Ik ga weer proberen om mijn nagels weer te laten groeien.

Ook vond ik een tijdje gezichtsmake-up helemaal leuk. Ik probeerde heel veel verschillenden blushes uit en bronzers. Ik begon ook te experimenteren met shimmer bronzers. En ik kocht echt heel erg veel foundation en bb creams om de perfecte te vinden. Ik vind dit onderdeel van je make-up op zich nog steeds best wel belangrijk. Het is belangrijk om een mooie basis op je gezicht te hebben om het er mooi uit te laten zien. Wel vind ik dat ik door deze fase echt teveel foundations en bb creams heb. Ik probeer er nu minder te kopen en meer op te maken. 


Ook heb ik een tijdje heel erg veel met haarproducten gedaan. Ik vond echt alles leuk. De verzorging, maskers, haarclipjes en verschillende manieren om mijn haar te stylen. Ik heb daardoor nu best wel veel haarproducten. Wel ben ik iets minder met mijn haar gaan doen. Ik vind het leuk maar heb er nu niet zoveel tijd meer voor. Wel vind ik het heel erg belangrijk om mijn haar goed te verzorgen.

En nu even als laatste, huidverzorging. Ik kon het gewoon niet laten om de meest leuke cremetjes te kopen en te proberen. Maar ik was echt obsesst  met het verzorgen van mijn huid. Ik deed strikt elke week een hele middag uitgebreid mijn gezicht. Ook deed ik heel erg strikt scrubben en heel erg grondig reinigen. Net iets té allemaal. Ik vind het nog steeds belangrijk om mijn huid goed te verzorgen maar kan er nu wel een middenweg mee vinden. Wel heb ik een hoop verzorgingsproducten over gehouden aan die tijd.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden. Een keer iets anders dan een review. Herkennen jullie dit???

2 opmerkingen:

  1. Omg dit is zooo herkenbaar! Vorig jaar was ik helemaal into de parfums (best duur hoor :s), daarna werd het blush en nu is mijn nieuwste beautyfase lipstick en nagellak. Wel leuk om op deze manier je stash op te bouwen. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahha leuk!! ik vroeg me af of ik de enige was en er wel een artikel over moest maken maar gelukkig niet !!

      Verwijderen