donderdag 26 december 2013

glitter eyelier
Het is de tijd van het jaar dat we mogen uitpakken met glitter. Ik ben nooit zo weg van heel erg veel glitter. Ik vind glitter altijd heel erg mooi maar waarneer je er eenmaal aan begint zitten de glitters overal en krijg je ze niet zomaar meer weg. Met glitter eyeliners is dit gelukkig niet het geval. Daarom pak ik altjd een beetje uit met glitter eyeliner rond deze tijd van het jaar. Ook nu heb ik er weer 2 getest. Dus ben je benieuwt wat ik hiervan vind lees dan snel verder.


Ik begin even bij de gouden glitter eyeliner. Dit is ook de eerste kleur die ik kocht. Het is van het merk saffron en dit heb ik nog nooit eerder gehoord. Deze eyeliners zijn op het moment te koop bij de big bazar en hij trok meteen mijn aandacht. De verpakking ziet er apart uit. Ik vind hem eigenlijk wel mooi. De dop is in de kleur van de glitters wat ik persoonlijk altijd wel leuk vind. En het zijn best wel eyecatchers in je stash.

 

Dit is gewoon een gouden kleur. Heel erg simpel en eigenlijk de perfecte basiskleur wat glitter betreft. Maar ben je op zoek naar andere glitter kleurtjes kun je ook bij saffron terecht. Er zijn namelijk 6 kleurtjes te krijgen bij de big bazar. (goud, zilver, roze, blauw, groen en licht blauw)


Naast de gouden nam ik dus ook de groene mee. hij komt op de camera iets meer over als blauw maar hij is meer groen dan blauw. Ik vond hem eerst best wel blauw maar als je hemnaast de andere blauwe eyeliner houd is dit ook weer totaal iets anders. De kleur sprak mij gewoon echt enorm aan. Ik hou heel erg van dit soort kleurtjes.

Deze verpakking is natuurlijk weer precies hetzelfde alleen de dop is in de kleur van de glitters.


Hier zien jullie de kleur van dichtbij. Het is geen groen geen blauw het zit er echt tussen in. Ik vond dit wel echt de mooiste kleur van alle eyeliners die te krijgen waren .


Het kwastje is bij beide eyeliners natuurlijk hetzelfde. Het is een dun kwastje met losse haartjes. Ik vind dit heel erg fijn werken. Niets mis mee dus.

(deze foto heeft een beetje een blauwe ondertoon, ik weet niet precies hoe dit komt maar ik zag dit pas later)


En dit zijn de swachtes. Toen ik voor het eerst de gouden glittereyeliner probeerde schrok ik echt van de geweldige hoeveelheid glitter die er uiteindelijk op mijn oog zat. Meestal staan glitter eyeliners er wel een beetje om bekend dat ze niet heel erg goed gepigmenteerd zijn. Deze zijn echt fantastisch. De swatches hierboven zijn gemaakt met een laagje. Je zou er dus nog een tweede laagje glitter overheen kunnen aanbrengen.

Ik ben ontzettend blij met de eyeliners! Ze blijven goed zitten, de glitters zitten dus niet overal. Mar je kunt ze ook weer heel erg makkelijk verwijderen. De pigmentatie is geweldig en de verpakking heeft toch ook wel wat. Deze eyeliners zijn nu te koop bij de big bazar voor 1,99.

4 opmerkingen: