dinsdag 3 december 2013

essence all about matt fixing powderDe essence all about matt! Fixing compact powder is een product dat echt best wel bekend is in beauty land. Ik hoorde er echt alleen maar positieve dingen over en heb hem uiteindelijk ook maar aangeschaft. Ik heb hem al een hele tijd in gebruik maar wist mijn mening niet goed te vormen over dit product. Vandaag laat ik jullie dan eindelijk weten wat ik ervan vind.
De verpakking is goed. Het is een stevige verpakking met niet al teveel poespas eraan. Wel vind ik het er best wel grappig uitzien dat de poeder helemaal wit is. Dat is juist het gene wat het product bijzonder maakt een witte poeder in vaste vorm maar het ziet er toch wel apart uit.


Er zit een klein patroontje in de onderkant van de poeder wat ik wel mooi vind. Het blijft er ook redelijk lang inzitten.

Toen ik het product ben gaan gebruiken viel hij mij tegen. Ik wist alleen niet zo goed waarom. Want het product werkt gewoon prima. Matteert super goed en houd mijn gezicht lang matt. Toch is dat dus blijkbaar niet wat ik zoek in een poeder.

Ik vind het gewoon fijn dat poeder net dat laatste beetje camouflage geeft en net alles even bedekt en mooi matt maakt. Deze poeder doet alleen het laatste.

Is het een slechte poeder? Nee helemaal niet! Het is een van de beste poeders die ik tot nu toe gebruikt heb. Deze poeder maakt mijn gezicht echt super goed matt en houd mijn gezicht langer matt dan de meeste andere poeders. Het is alleen de kleur die ik gewoon in een poeder miss.

Ik moest even aan dit product wennen maar een fijn product is het zeker! Deze poeder kost 2.99.

7 opmerkingen:

 1. Ik heb hem zelf ook en ben er erg tevreden over!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er al veel over gehoord. Hij lijkt me super.
  Ik heb een winactie online staan, doe je mee?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze zelf ook en ik vind hem prima. Het is inderdaad alleen even wennen dat hij geen extra kleur en dekking geeft. x

  BeantwoordenVerwijderen