zaterdag 23 november 2013

unboxing



 

Ik schrijf al een tijdje 1 keer in de 2 weken op woensdag een artikel voor Emke van xbeautystylex.blogspot.be. deze artikels gaan over lipproducten omdat zij die zelf niet meer kan schrijven. Nu kreeg ik van de week een heel erg leuk pakketje binnen van haar met wat lipproducten erin. Dus ben je benieuwt kijk dan snel verder.




Het eerste wat ik zag waren deze twee lipsticks. De lipsticks van de action daar ben ik al heel erg lang benieuwt naar. Dit is een roze kleurtje en een nude kleurtje. De beschrijvingen worden bij de producten een beetje kort omdat ik over deze producten nog een review ga schrijven. Dus wil je meer over de producten weten dan moet je de site in de gaten houden.



Daarna zag ik deze twee lipglossjes. Dit zijn doorzichtige lipglossjes die ook goed werken als lippenbalsem. De lipgloss in de smaak strawberry heb ik zelf al met nog een aantal andere smaakjes maar cherry had ik nog niet dus naar deze smaak ben ik erg benieuwt!



Dan heb ik nog de color magic lipgloss gekregen. Deze ziet er heel erg mooi uit! Ook de hele mooie rode kleur uit de verpakking maakt me heel erg nieuwsgierig!



En als laatste een lipgloss palletje. Dit palletje heeft 6 super mooie kleurtje. Ik ben heel erg benieuwt hoe de kleurtjes eruit zien op mijn lippen en hoe ze aanvoelen. Dit is een van de producten waar ik echt heel erg benieuwt naar ben! Vooral omdat ik de kleurtjes zo mooi vind!

Ik ben heel erg blij met de spullen en ga ze allemaal uittesten en reviewen. Dus ben je benieuwt naar een product zeg dan in de comments welke dat is zo weet ik ongeveer waar ik mee moet beginnen.


6 opmerkingen:

  1. Leuke Action productjes heb je gekregen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zitten soms best goede producten tussen de Action make-upjes. De nepwimpers vind ik echt geweldig, om iets te noemen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de nepwimpers vind ik ook echt geweldig! ik werk bij de action dus ik probeer heel wat producten van hun uit xD

      Verwijderen
  3. leuke producten heb je gekregen
    ziet er super leuk uit!

    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen