zondag 24 november 2013

essence glow tinted lipbalm


Over het product wat ik vandaag ga bespreken was ik in op het eerste gezicht een beetje sceptisch. Ik vond het product niet interessant en ik was er niet echt in geïnteresseerd. Toen ik dit product voor het eerst voorbij zag komen ben ik snel verder gaan kijken. Toch heb ik me later meer verdiept in het product. En waarom zou een lippenbalsem met een tintje niet interessant zijn?


Even een korte uitleg. Ik was niet zo enthousiast omdat ik niet zulke hoge verwachtingen had van het product. Ik heb zoveel gekleurde lippenbalsems voorbij zien komen die gewoon geen kleur afgeven of mijn lippen een licht roze tintje geeft. Maar toen ik toch even onderzoek naar dit product heb gedaan wilden ik hem toch wel graag proberen.

 
De verpakking van het product vind ik al wel heel erg leuk. Niet heel erg speciaal maar het is een makkelijke verpakking om mee te nemen en lekker makkelijk in gebruik.

Je heb 3 soorten kleurtjes van licht naar donker. Ik heb de middelste 02 glam up!. Ik vond de donkerste wel erg donker maar was weer bang dat de lichste bijna geen kleur gaf dus ik ben voor de midden weg gegaan.


Ik vind dat de foto hier boven niet heel erg goed laat zien hoe de kleur er echt uit ziet. De kleur is namelijk echt heel erg goed! Ik krijg een perfect roze kleurtje op mijn lippen. De lippenbalsem zelf voelt erg prettig aan en werkt prima.

Ik vind het toch wel een erg fijn product. De kleur blijft niet super lang zitten maar omdat het voelt als een lippenbalsem vind ik het zelf niet heel erg om hem wat meer bij te werken dan een normale lipstick.

Wat vinden jullie van dit product?

4 opmerkingen:

  1. Naar deze was ik zo nieuwsgierig! Ik ben wel benieuwd hoe deze er uit ziet op je lippen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb hem ook en ik vind hem ook heel fijn en goed gepigmenteerd x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne review! Het maakt mij ook wel nieuwsgierig nu :)

    BeantwoordenVerwijderen