vrijdag 22 november 2013

gosh palletje


Van Gosh heb ik zelf niet heel veel producten. Ik heb er 1 donker paarse oogschaduw van en eerlijk gezegd had Gosh me met dat product een beetje teleurgesteld. Ik heb daarna dus nooit meer een product van Gosh geprobeerd. Maar toen kwam ik dit palletje tegen met 2 super mooie groen tinten. Dit palletje lag in de opruimbakken voor 2.50 en ik kon het niet laten liggen. Ik geef Gosh een tweede kans.


Hierboven kunnen jullie zien hoe het palletje eruit ziet. Ik vind de verpakking er prima uitzien. Misschien is de verpakking wel wat groot voor maar 2 kleuren. Er zit een erg groot gedeelte voor de sponsapplicator en die gebruik ik en nog veel andere niet.


Ik heb de kleur 005 green zone. 2 prachtige groen tinten. Ze lijken op de foto hierboven ietsje lichter dan dat ze echt zijn maar dat zien jullie zo bij de swachtes. De kleurtjes spraken me echt heel erg aan. Ik vind het heel erg leuk om groentinten te dragen maar ik vind het altijd wel lastig om mooie groenen oogschaduws te vinden.


En dan hier de swachtes. Hier zien jullie dat de kleuren iets donkerder zijn dan op de vorige foto. Je kunt ook goed de textuur zien van de ooschaduws en die is echt heel erg zacht en fijn om mee te werken.  Ook zijn de oogschaduws echt super gepigmenteerd!!

Ik ben erg enthousiast! Ik heb al eerder een groenen oogschaduwlook gepost op mijn blog maar mischien komt er nog een andere groene oogschaduwlook!

5 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit !Ps. ik heb een winactie op mijn blog, neem je ook een kijkje ? www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die ook en gebruik hem vaak voor smokey eyes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik wil ook graag een groene smokey eye maken maar daar gebruik ik dan nog wel 1 donkerdere tint groen bij :P

   Verwijderen