donderdag 28 november 2013

primer NYC



Ik gebruik primers op het moment dagelijks. Mijn make-up zit een stuk beter met een primer en het blijft langer mooi zitten. Ik heb vaak last van een droge huis rondom mijn neus en wangen en als ik dan een primer gebruik kan ik er gewoon een foundation bij gebruiken. NYC komt nu ook met een primer en ik heb hem al een tijdje in gebruik. Ben je benieuwt wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.



De verpakking vind ik er wel oké uitzien. Niet heel erg bijzonder maar ook niet lelijk. Ik vind zelf dat de verpakking wel wat leuker kon. Nu zit er ook totaal geen kleur in. Wel is het een tube wat erg hygiënisch is. Er zit 30 ml in en dat vind ik ook nog best wel veel.


Het deel waar het product uitkomt is echt niet handig. De dop is een draaisysteem wat ik zelf niet heel erg vind maar het is ook niet hel erg handig. Maar een groot nadeel is dat als ik de dop eraf draai dat er meestal al best wel veel product uit komt lopen. Zonden van het product maar ook gewoon heel erg irritant! Ik heb wel gemerkt dat als je eerst even op de dop tikt, zodat het product naar beneden kan lopen, het minder is. Maar als nog vind ik dat het gewoon moet werken zonder dat je eerst op de dop moet tikken.

Nog een nadeel is dat je moeilijk kan doseren. Er komt meestal bij mij al gauw teveel uit.


En dan verder met het product. Hierboven heb ik het even wat dikker op mijn arm gesmeerd. Het ziet er dus echt heel erg glitter uit maar dat valt echt wel mee, de foto is alleen om het effect van de primer te laten zien.

Zoals je dus goed kunt zien zitten er glitters in de primer. En veel mensen schrikken daar altijd een beetje van en vinden een primer dan al meteen niet meer goed. Ik vind dat zelf niet zo erg. Ik gebruik een primer met glitters liever niet als ik een hele licht dekkende BB cream gebruik want dan valt het wel op. Maar bij een medium dekkende BB cream of foundation vallen de glitters helemaal weg nadat je de foundation heb aangebracht en blijft er een prachtige glow achter.  Niets om bang voor te zijn dus.

de werking van het product vind ik heel erg fijn. Als ik het product dun over mijn huid aanbreng voelt mijn huid ook echt gladder aan. De primer smeert ook makkelijk uit en je heb dus niet veel nodig. Mijn make-up zit na het gebruik van de primer mooier en blijft ook langer mooi.

Ondanks dat de verpakking een klein beetje heeft gefaald ben ik zo tevreden over het product zelf dat deze echt een favoriet is geworden! NYC is te koop bij de Kruidvat en kost 3.49.

Wat vinden jullie van primers met glitters erin?

7 opmerkingen:

  1. Ik ben ook opzoek naar een goede primer, deze lijkt me fijn!
    Ik denk niet dat het zo'n probleem is die glitters, er gaat toch foundation over heen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja de foundation of bb cream gaat eroverheen en je glitters zijn dan helemaal verdwenen . er blijft alleen een mooie glow achter.

      Verwijderen
  2. Ik wil deze zo graag kopen maar iedere x is die weer uitverkocht bij ons!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik zoek wel een primer en deze ziet er goed uit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. fijne review! zelf gebruik ik een primer van benefit.
    Liefs,
    www.xwiesx.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen