donderdag 21 november 2013

parfum spray




Al een hele tijd geleden hoorde wij voor het eerst over de kleine parfumsprays die je kunt vullen met je favoriete parfum en hem overal met je mee kunt nemen. Ik vond het een super idee maar om er nu 25 euro voor neer te leggen? Nee dankjewel. Nu zijn er wel meer varianten van deze sprays voor een stuk minder geld. Ik heb er een getest en laat vandaag weten wat ik ervan vind.


Ik heb echt de aller goedkoopste variant die er volgends mij te krijgen is. Namelijk die van de big bazar voor 1.30. de Etos en Kruidvat die heeft ook dit soort sprays voor ongeveer 5 euro.



De verpakking ziet er goed uit. Je kunt makkelijk zien hoeveel er nog in zit en het is erg makkelijk te gebruiken. En natuurlijk het belangrijkste hij is erg klein en dus makkelijk mee te nemen. Toch kan er genoeg parfum in waar je wel een paar dagen mee vooruit kan.



En nu komt er helaas toch een nadeel. De manier hoe je hem vult. Je moet het er namelijk echt in gieten. En naast dat je dan parfum kunt morsen en dus kunt verspillen kunnen de meeste parfumflacons niet eens open. Waardoor je het erin moet sprayen. Niet echt ideaal.



ik vind dit product heel erg handig. Alleen ik zou dan toch eerder voor een variant gaan die je makkelijker bij kunt vullen. Voor het zachte prijsje is het een prima product je bent alleen iets langer bezig mt het bijvullen van het flesje.

2 opmerkingen: