woensdag 20 november 2013

bourjois lipstick


Vandaag heb ik weer een artikel voor jullie dat met lipproducten te maken heeft. Namelijk een lipstick review. Deze lipstick heb ik al een tijdje van mijn vader gekregen. Ik heb hem al een tijdje in mijn bezit en heb hem de afgelopen maanden uitgeprobeerd en vandaag ga ik jullie vertellen wat ik ervan vind. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.

 
k heb niet snel dat als ik een product zie dat ik echt denk van die MOET ik echt hebben. Ik vind producten vaak heel mooi en wil ze dan ook wel graag maar niet veel producten hebben bij mij echt de WAUW-factor. Maar deze lipstick had dat zeker wel! Toen ik deze zag was ik er echt niet bij weg te slaan en ik kreeg hem toen dus van mij vader.

De lipstick komt uit de shine collectie. Een collectie waar ik toen ik deze zag nog niet over gehoord had. Later ben ik naar de rest van de collectie gaan kijken maar er zijn voorderest niet echt kleuren die ik ook nog heel erg graag zou willen hebben.

De verpakkingen van de lipstick zijn echt geweldig! Ze zijn zilver spiegel achtig met een kleurtje die aangepast is bij de lipstick die je neemt. Ook vind ik de vorm van het product zelf heel erg mooi en fijn werken. Het is ander dan andere lipsticks en ik vind het erg fijn.Ik heb de kleur 1, 2, 3 soleil.op de vorige foto kon je al zien wat voor kleur dit precies is. En de kleur die zorgde ook echt voor die WAUW-factor waar ik het net over had. Wat een prachtige kleur! Dit is natuurlijk iets heel persoonlijks maar deze kleur staat goed bij mijn lichte huidje. Deze kleur zit voor mij tussen nude en opvallend in. Het is TOTAAAAL geen nude maar het is ook niet dat als ik hem op heb dat hij echt heel erg opvalt. Ik zou deze lipstick naar elke gelegenheid kunnen dragen.Ik heb geen foto van dat ik de lipstick draag en dat komt omdat ik op het moment echt hele droge lippen heb en even niets anders kan dragen dan lippenbalsem. Binnenkort komen er wel weer foto’s waar ik de lipproducten draag.

Ik vind niet dat de lipstick erg goed uitkomt op mijn arm maar ik kon hem niet beter dan dit op de foto krijgen. De lipstick is heel erg gepigmenteerd en romig. Hij voelt heel erg fijn aan op mijn lippen. Wel is hij doordat hij zo romig is er iets sneller af dan bijvoorbeeld een matte lipstick maar een kleine snack zal deze lipstick ook echt nog wel overleven.

Ik ben echt enorm fan van deze lipstick. ik pak hem nu het koude weer er weer is iets minder. Maar ik ben er nog steeds super blij mee! De lipstick kost 12.99.


6 opmerkingen: