woensdag 6 november 2013

maybelline 14h lipstick

Het is woensdag en dat betekend dat ik weer eens een lipartikel voor jullie heb. Vandaag ga ik een lipstick reviewen dus ben je benieuwt lees dan snel verder.
Dit is de maybelline 14 hr lipstick in 430 stay with me coral. Echt een heel mooi koraal kleurtje. De verpakking vind ik zelf erg mooi. Hij is makkelijk mee te nemen lekker klein compact en simpel. Ook vind ik het leuk dat de kleur van de lipstick in de verpakking is verwerkt.


Deze foto is wat wazig maar ik vond hem wel even leuk om erbij te doen. Dit is de stick. De kleur komt hier iets heftiger over dan dat deze ook echt is. Naast dat het er echt super leuk uit ziet is de lipstick ook nog eens matt (daar moet je natuurlijk van houden, ik hou er wel van)ruikt deze lippenstift ook echt heerlijk heel fris en een heel klein beetje bloemig.
Hier zien jullie een swatch op mijn arm. Ondanks dat het een matte lipstick is voelt de lipstick heel erg romig. En er komt echt veel kleur vanaf!
Hier zien jullie de lippenstift op mijn lippen. Ik vind het echt een heel mooi kleurtje. Wel vind ik het een zomerkleurtje. Dus nu komt hij eigenlijk niet echt van pas.

De lipstick is compleet matt en maakt me lippen daarom ook wel een heel klein beetje droog.

Al met al een hele goeie lipstick dus. Ik ben er super blij mee! Deze lippenstift is onder andere te koop bij de Kruidvat en Etos voor 12.99.
 

4 opmerkingen: