dinsdag 5 november 2013

bronzing producten

Ons mooie kleurtje van de zomer is er alweer een tijdje af en de koude dagen beginnen nu wel echt. Helaas ben ik in de winter echt heel bleek en tijdens feestjes staan die witte melkflessen niet altijd even mooi onder een leuk jurkje. Daarom ga ik jullie vandaag mijn producten laten zien waarmee ik af en toe een zomers kleurtje op mijn huid tover.We beginnen met de garnier delial ambre solaire bronzing kit. Ik weet niet precies hoe deze kit heet maar het zijn 2 producten. 1 exfoliante en een zelfbruiner. Scrubben is een van de belangrijkste dingen om te doen voor het zelfbruinen om geen vlekken te krijgen. Daarom vond ik het heel erg leuk dat er zo een set is van garnier.

En dan de zelfbruiner zelf natuurlijk. Dit is een crème zelfbruiner. Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als een bodylotion. Bij deze merk je niet meteen verschil het heeft even nodig om in te trekken. En je kunt natuurlijk opbouwen met laagjes.

 


Dan heb ik van hetzelfde merk ook nog een spray variant. Dit is een hele makkelijke en snelle manier om een bruin tintje te krijgen. Wel moet je goed oppassen dat je hierbij echt geen plekjes overslaat. Ik vind het een fijn product maar dit is wel het product waar ik af en toe nog wel eens vlekken mee heb. Dit is ook het product die vrij snel na gebruikt al werkt en het meeste effect geeft. Ook deze is op te bouwen in laagjes.


Dan heb ik van dove een bodylotion met subtiele zelfbruiner erin. Deze vind ik erg fijn om te gebruiken in de zomer om mijn kleurtje bij te houden. Ook is dit het enige product dat ik ook op mijn gezicht gebruik. Je krijgt hier echt nooit vlekken mee zelfs als je niet gescrubt heb voordat je deze crème smeert. Deze crème moet je wel een dag of 2 3 achter elkaar gebruiken voor je resultaat ziet.

 


En het laatste product is weer een hele andere variant. Dit is namelijk een bronzer die je op je huid smeert. Deze geeft meteen een bruin kleurtje. Het verschil met deze bronzer is dat je deze er af moet wassen aan het einde van de dag. Hij kan dus iets afgeven op je kleding. Dit is leuk als je geen zelfbruiner wilt gebruiken maar wel een bruin kleurtje wil voor een feestje

En dat waren mijn bronzing producten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Gebruiken jullie zelfbruiner?

1 opmerking: