donderdag 7 november 2013

birthday outfitOver 2 dagen ben ik jarig en trust me ik ga jullie de aankomende 4 dagen overspoelen met artikelen die over het thema verjaardagen gaan. Het is niet dat ik het heel erg bijzonder vind dat ik jarig ben en als het mijn 16de verjaardag niet was dan vond ik het ook echt niet heel erg boeiend dat ik jarig was. Maar ik werd wel geïnspireerd door het onderwerp. En je kunt dit soort artikelen maar 1 keer per jaar maken dus ik geniet er even van.

Vandaag heb ik dan ook een artikel over de outfit die ik ga dragen op mijn verjaardag. Het is geen bijzondere outfit en mensen die mij kennen die kennen dit jurkje al. Maar toch vond ik het leuk om hem te laten zien. Dus ben je benieuwt. Lees dan snel verder.
Hierboven zien jullie het jurkje. De foto is niet super goed en ik kon hem ook alleen maar in het zwart wit vinden. Maar helaas is dit jurkje erg moeilijk op de foto te zetten. Let ook vooral niet op de achtergrond dit is de slaapkamer van mijn ouders maar hun hebben gewoon de beste spiegel.

Het jurkje zelf is eigenlijk bijna helemaal zwart. Alleen aan de voorkant zit een gouden ritje en studs. het jurkje is strapless wat ik zelf altijd wel erg mooi vind. Maar helaas is het niet altijd even praktisch. Wat jullie niet kunnen zien is dat de achterkant open is. Niet helemaal maar gewoon het bovenste stukje. Ik vind het zelf een heel leuk detail wat het jurkje net iets leuker maakt. En natuurlijk het belangrijkste aan dit jurkje is de ‘sluier’. Ik weet niet goed hoe ik het moet noemen dus ik noem het maar een sluier. Deze hangt van de plek waar je taille geaccentueerd word tot ongeveer kniehoogte.

Dit jurkje is echt mijn mooiste jurkje in heel mijn garderobe dat is de reden dat ik hem dus ook ga dragen. Ik hoef geen nieuw jurkje voor deze gelegenheid daar komen er nog genoeg voor dit jaar.

En dan gaan we naar de schoenen.
De schoenen zijn ook echt ontzettend simpel. Gewoon zwarte glitter hakken. Ik denk niet dat ik deze heel erg lang aan ga houden want ze doen echt heel erg veel pijn. Dus ik denk dat ik ze door de avond heen nog ga verwisselen voor andere hakken. Die andere zijn net iets meer voor overdag en deze meer voor een feestje. Daarom wil ik toch proberen deze nog eens aan te doen.

En dat is het. Een super simpele maar wel hele leuke birthday outfit. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

 

2 opmerkingen: