zondag 1 december 2013

favorieten novemberNovember is weer voorbij en dat betekend dat het weer tijd is voor een favoriete van de maand. Ik heb deze maand toch wel weer wat favoriete producten bij elkaar gevonden die ik graag aan jullie laat zien. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.
Als eerst begin ik met andrelon nachtwonder. Ik heb hier al een super positieve review over geschreven en dat kan ook niet anders want ik hou van het product. Ik vind echt alles fijn aan dit product. Het werkt makkelijk, je hoeft er niet veel tijd aan te besteden, het ruikt lekker en het werkt echt fantastisch. Als ik dit product heb gebruikt dan zit mijn haar de dag erna echt heel erg goed. Zeker het proberen waart dus!


Van dit product had ik eigenlijk niets verwacht. Het was in het begin ook echt geen product wat mij aansprak. Maar toen ik het eenmaal ging gebruiken was ik echt blij verrast. Het product geeft veel kleur af en voelt heel erg fijn aan op mijn lippen. Ik merk dat ik dit product echt heel erg vaak pak. Ook hierover heb ik een review geschreven.


Sinds ik de demake-up oogreinigingsolie gebruik laat ik mijn grote favoriet van Kruidvat gewoon verstoffen. Wat een fijne oogreiniger is dit! Mijn make-up gaat er gewoon snel makkelijk vanaf. Bij die van de Kruidvat moest ik soms nog wel eens boenen. Bij deze helemaal niet. Ook is deze goedkoper.


Ik ben dit najaar echt gek op bordeaux rode tinten en groen. Groenen tinten verwerk ik daarom ook graag in een ooglook. Veel mooie groenen oogschaduws zijn er helaas niet te vinden. Dit gosh oogschaduwpalletje vind ik daarom echt super fijn! De structuur en de pigmentatie van de oogschaduws is echt heel erg goed.


ik wist wel dat glasvijlen beter voor je nagels waren dan papieren veilen maar veel aandacht bestede ik daar niet aan. Tot ik bij de action een goedkoop setje glasvijlen vond. Sinds ik deze gebruik wil ik echt niet meer terug naar de papieren veilen. Ze veilen echt veel beter en mooier. Ik vind ze zelf prettiger werken maar dat mijn nagels er beter van zijn geworden? Nee dat helaas niet.


The falsies volum express mascara van maybelline kocht ik bij de big bazar voor 5 euro. Ik verwachte er eigenlijk ook niet heel erg veel van. Maar deze mascara is echt heel erg fijn! Ik gebruik normaal meerdere mascara’s over elkaar om lengte en volume te krijgen zonder klontjes. Maar bij deze mascara is dat echt niet nodig!


De garnier pure active concealer is een concealer met een rol effect. Best wel handig vind ik. Maar wat ik echt zo fijn vind aan de concealer is dat hij ontzettend licht is van kleur. De perfecte licht voor onder de ogen. Sinds ik deze weer eens geprobeerd heb ben ik er weer helemaal weg van!


En als laatste heb ik nog de pincet van essence. Ik heb een hoop pincetten geprobeerd maar stuk voor stuk vind ik ze allemaal niks. Deze vind ik echt wel heel erg fijn. Hij trekt gewoon heel makkelijk haartjes weg en hij werkt goed. Ook vind ik dat deze er echt heel erg leuk uitziet.

En dat waren mijn favorieten van de maand. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat zijn jullie favorieten?

6 opmerkingen:

 1. ik wist niet dat essence een pincet had, of is hij alleen maar in het groot schap verkrijgbaar? want ik heb het klein schap. grt Emke x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de pincet is volgends mij idd alleen in het nail art schap verkrijgbaar. ik weet het niet precies want wij hebben die eigenlijk overal wel dus ik weet niet precies wat nail art schap is en wat niet :P

   Verwijderen
 2. Ik had die van Andrelon ook gezien bij de Action maar twijfelde. Toch maar eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessante producten! Ik heb nachtwonder ook, maar ik vond het niet zo boeiend :)

  BeantwoordenVerwijderen