maandag 4 november 2013

beautybehandeling at home

Soms heb je wel eens zin om je huid een oppepper te geven. en dan bedoelen we niet alleen een maskertje. Ik deed een tijd geleden wel vaker zo een uitgebreide oppep beurd voor mijn huis. Maar doe het de laatste tijd veel te weinig. Ik ga jullie vandaag laten zien hoe ik dit doe. 

We beginnen met het reinigen. Ik ga er hier al even van uit dat je make-up er al af is. Dus is dit niet het geval zou je dit nog even moeten doen.

Het reinigen doe ik met een facewash. Hierboven zien jullie mijn 3 favoriete facewaches. De eerste is de nivea reinigingsmousse. Deze facewash geeft een heel fris gevoel en is heel zacht voor de huid omdat het een mousse is.

De tweede is van clearasil. Deze gel wash is nog vrij mild maar helpt al wel heel erg goed tegen puisjes.

En de derde is er echt om de puisjes te bestrijden. Niet alleen doet deze facewash veel voor puistjes maar deze heeft ook een hele handige borstel aan de verpakking.
Stap 2 is scrubben. Hierboven zien jullie mijn favoriete scrub. Dit is een milde scrub die heerlijk ruikt. Naast een facewash vind ik een groffe scrub net iets te veel daarom is deze echt perfect.
Daarna gaan we stomen. Stomen kan je doen met een stoomapparaat maar je kan ook gewoon een emmer pakken en boven de emmer met kokend water hangen met een handdoek over je hoofd.

Je kunt inhalatiecapsules gebruiken dit is vooral goed als je erg verkouden bent. Ook kun je gewoon thee pakken een thee zakje in het water gooien werkt ook prima.
Dan kun je neusstrips gebruiken. Ik vind de neusstrips van de Kruidvat persoonlijk erg fijn. Gebruik je dit product nooit kun je die natuurlijk gewoon overslaan.
En dan is het tijd voor een maskertje! Dus smeer een heerlijk masker op en ga lekker ontspannen.
En als laatste vind ik het erg fijn om een voedende crème te gebruiken.

De eerste die je op de foto ziet is een hele volle voedende crème. Deze kun je gebruiken als je hierna niet meer naar buiten hoeft en gewoon gaat slapen.

En de diadermine hydraterende crème. Dit is een goede hydraterende dagcrème. Deze kun je juist weer gebruiken als je hierna nog je make-up gaat doen en nog weg moet. Wel zou ik deze even goed in laten trekken voor je met je make-up begint.

En dat was het. Mijn manier van een beautybehandeling at home.

3 opmerkingen: