vrijdag 8 november 2013

party themeBinnenkort geef je een feestje maar je heb geen idee hoe je het feestje wat extra sfeer kunt geven? het is natuurlijk een idee om een themafeestje te geven. alleen de voorbereiding hiervan is al super leuk. en je raakt de hele avond niet uitgekletst over alle leuke originele outfits die je al heb voorbij zien komen. Benieuwt? Lees dan snel verder.Je kunt natuurlijk een kleur thema aanhouden. Ik vind dit zelf niet echt een heel erg leuk thema. Er zijn altijd mensen die de kleur of niet staat dus het niet aan willen of gewoon de kleur niet mooi vinden. maar het kan natuurlijk wel.

Het tweede thema is een Beach thema. Het waait en stormt buiten maar binnen is het nog volop zomer. Het is natuurlijk altijd leuk om in hartje winter weer even terug te gaan naar de mooie zomer en je mooiste zomer outfit weer even uit het stof te halen. Dus haal zomerse drankjes en draai die verwarming lekker hoog!


Je kunt natuurlijk ook gewoon even terug in de tijd met het thema 80’s. dit is een geweldig thema omdat iedereen in te gekke outfits komt. Dus haal de oude muziek uit de kast en laat iedereen dansen op de meest fouten muziek van vroeger.En het laatste thema is een Hollywood thema. Leg de rooie loper maar uit en trek je gala jurk maar uit de kast. Op deze avond gaat iedereen voor pure luxe.

En dit waren mijn tips als je een thema feestje wil geven.

2 opmerkingen:

  1. Leuke thema-idee├źn! Ik vind inderdaad een kleurthema denk ik ook niet zo leuk, of het moet een kleur zijn die iedereen staat, maar stel geel is het thema dan zou ik me al niet aan het thema houden omdat die kleur me vreselijk staat.

    BeantwoordenVerwijderen