zondag 27 oktober 2013

technic beauty pallet





Bart smit is niet de eerste winkel waar je aan denkt als je beautyproducten gaat kopen. Er is wel een hoekje met Barbie make-up en hebbe dingetjes die wij meiden allemaal hadden toen we een jaar of 10 waren. maar tussen deze dingen heb ik iets gevonden wat toch erg veel op een sleek palletje lijkt. Wil je meer weten over deze dupe? Lees dan snel verder.




De vorm van het palletje lijkt enorm veel op die van sleek. Ook de inhoud is evenveel. Ik ben benieuwt of je oogschaduws net zo fijn zijn. Ik heb het bright eyes palette van technic electric beauty maar er zijn meer palletjes. Er is nog een palletje met natuurlijke tinten eentje met roze en paarse tinten een met blauwe tinten en een met groenen tinten. Of er nog meer zijn dat weet ik niet.




Ik vond het wel leuk om voor een goedkoop prijsje de wat fellere kleuren uit te kiezen. Het zijn echt opvallende kleuren. Toch zou je bijvoorbeeld met de eerste 4 kleurtjes een rustige look kunnen maken. En met de opvallende kleurtjes kan je ook gewoon een dunne eyeliner zetten. Zo zie je maar dat opvallende oogschaduw voor veel meer gebruikt kan worden. En niet altijd zo opvallend hoeft te zijn. Laat je dus niet afschikken van hele opvallende kleuren.

 
Hier zien jullie goed alle kleuren in het palletje. Het gaat van oranje naar roze naar een klein beetje groen naar blauw  en als laatste naar paars. Ik vind de mosgroen (4de kleur van boven) echt heel erg mooi en apart. En de laatste paarse kleur is ook echt prachtig. Ik ben erg benieuwt hoe de pigmentatie was dus ben meteen gaan swatchen.




Stuk voor stuk zijn alle kleuren goed gepigmenteerd. Het lijkt misschien zo dat de laatste 3 dat niet zijn, maar dat komt omdat ik ze niet heel erg goed geswatched heb en omdat het licht daar weer anders is als aan de andere kant van de foto.

De oogschaduws zijn zacht, geven weinig fall-out en brengen erg fijn aan. Ook is de pigmentatie echt geweldig. Als je deze kleuren als eyeliner wilt gebruiken kun je ze nat maken, zo lukt het beter. Maar dat is eigenlijk niet eens echt nodig.

Ik ben enthousiast. Het is een erg fijn oogschaduwpallet voor maar 2,99 bij de Bart Smit.

7 opmerkingen:

  1. die zien er goed uit en voor maar €3, ik moet ze hebben!!
    ( ik kan maar over 2 weken het pakketje versturen of misschien van de week. maar ik ben nog in mijn hoofd met die winactie van op Youtube hah xx. maar het pakketje verstuur ik zeker en vast!! ) grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze ook, allee ik vind dat ze wel fall out geven :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik heb daar niet heel veel last van eigenlijk. ik heb voor volgende week een look mee gemaakt. en ik was echt enthousiast hoe deze is geworden :P

      Verwijderen
  3. Ik wist helemaal niet dat ze dat bij Bart Smit verkochten! Bedankt voor de tip :) Ben benieuwd hoe ze je staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb deze zelf ook al een tijdje en hij is zoooo pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, zo'n goede pigmentatie voor zo weinig geld!

    BeantwoordenVerwijderen