zaterdag 26 oktober 2013

insta zaterdagMijn favoriete social media is toch wel instagram. Ik zit er heel erg vaak op maar post zelf wel wat minder. Ik heb een tijdje veel gepost maar de laatste tijd vergeet ik het eigenlijk een beetje. Ik ga wel weer proberen wat meer actief te zijn op instagram omdat ik het zelf gewoon heel erg leuk vind.

Op mijn instagram staan niet alleen foto’s van wat ik doe ik het dagelijks leven ik post ook veel over make-up en beauty producten. Daarom leek het me wel leuk om vandaag wat foto’s van mijn instagram te laten zien. Wil je meer foto’s zien volg me dan op instagram. Mijn naam is pammiejjj.


 

En dat was het voor vandaag. ik heb nog een korte vraag voor jullie. Ik heb namelijk doordeweeks heel veel inspiratie om t schrijven maar ik weet nooit echt een leuk artikel voor de zaterdag. Meestal als ik een shopblog heb dan post ik die tussendoor op zaterdag. ik wil op zaterdag niet al te lange blogpost maken die bewaar ik liever voor door de weeks omdat mijn blog dan meer bekeken wordt. Dus hebben jullie leuke idee├źn zet ze dan in de comments.

2 opmerkingen:

  1. leuke foto's! en mooie nail arts maak je. misschien kan je op zaterdag een aantal favoriete nummers doen of producten?

    x robin
    http://kissokill.net

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's, en wat een mooie nagels heb je heldentijd knap van je!

    BeantwoordenVerwijderen