dinsdag 29 oktober 2013

shopblog





Nog niet al te lang geleden is er een shopblog op mijn blog verschenen. Maar ik kon het niet laten en heb daarna nog wat dingen gekocht. Ik ben niet echt weer wezen shoppen maar dit zijn meer dingen die ik tussendoor ben tegengekomen en niet kon laten liggen. Omdat het bij elkaar toch nog best wel wat spullen waren vond ik het de moeite om er iets over te schrijven.




We beginnen bij de action. Hier heb ik als eerste de Pearl drops tandpasta gekocht. Over deze tandpasta, die een hele leuke verpakking heeft, heb ik heel erg veel goede dingen gehoord. Daarom wil ik hem nu graag uitproberen. Deze tandpasta kost 1.72.

Ik had nog een oogmake-upremover nodig. Meestal gebruik ik die van de Kruidvat maar nu kwam ik die van demake-up tegen. Ook hier heb ik veel goede dingen over gelezen. Ik heb deze, zoals je op de foto ook wel kunt zien, al even in gebruik. En ik vind hem ook erg fijn. Deze kost 0.99.

En als laatste bij de action kocht ik een blush. Dit is een blush met de nieuwe verpakking. Ik heb de kleur 853 peach. Als je de onderkant openmaakt vind je een spiegeltje met een kwastje. Deze ga ik denkt ik niet veel gebruiken. En aan de bovenkant zit een prachtige blush. Het is een warme roze kleur. De blush kost 0.99.




Daarna ben ik nog naar de Etos geweest. De Etos had in het begin van de winkel een tafel staan met producten die echt extreem goed afgeprijsd waren. daar heb ik onder andere de garnier naturel bronzer vandaan. Deze was van ongeveer 12 euro naar 2.50 afgeprijsd. En voor die prijs wil ik hem graag proberen. dit product is geen zelfbruiner. Maar het is een crème die je iets bruiner maakt. Deze crème spoel je er aan het einde van de dag gewoon af onder de douch. Ik ben benieuwt.

ook white or without van herome lag op die tafel. Deze was ook afgeprijsd naar 2.50. deze nagellak maakt je nagelranden witter. Ik ben benieuwt of het werkt.

Om nog even door te gaan met herome nagelversoorging heb ik ook nog een nagelhardener. Deze staat niet op de foto maar ik wil er wel even over vertellen. Deze is namelijk ook afgeprijsd met 50 % korting. Normaal kost deze 11.69 en nu dus 5.85. wel geld deze actie alleen bij de Kruidvat.

En dan het laatste product op de foto. Dat is het herome nagellakje. Er stond bij de Etos een hele stand met herome nagellak testers die niet zijn gebruikt. Deze waren nu afgeprijsd van 6,99 naar 2.50. ik vond deze paarse kleur er nog heel erg mooi uitzien. Dus die heb ik meegenomen.




En als laatste een niet heel bijzonder product. Een shampoo van gliss kur. Deze shampoo kocht ik bij big bazar. Hier hebben ze echt mega flessen, 300 ml, van deze shampoo en voor 1.99 wilde ik deze graag proberen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik de afgelopen week verzamelt heb. Waar willen jullie graag meer over lezen?

6 opmerkingen:

  1. leuke shopblog, ik wil wel eens lezen over die herome nageldingetjes! ( wel tof dat er een actie is bij Kruidvat van Herome!! )
    grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben ze nu aan het testen dus misschien dat ik er over een tijdje wel iets over ga schrijven!

      Verwijderen
  2. Leuke productne heb je geshopt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shoplog! Die oogmake-up remover is echt fijn! x

    BeantwoordenVerwijderen