zaterdag 19 oktober 2013

shopblogGister ben ik even heel kort wezen shoppen. Ik heb niet heel veel gekocht maar wel een paar hele leuke dingen. Daarom wilde ik het toch wel aan jullie laten zien.
We beginnen met deze palmer’s lippenbalsem. Ik wist dat deze er waren maar kon ze nooit vinden. Ze hangen dus gewoon bij de Kruidvat tussen alle andere lippenbalsems. ik heb de original genomen omdat die meestal gewoon goed zijn. Er is ook nog een soort aardbei variant hiervan. Op de verpakking staan dat de lippenbalsem spf 15 heeft, long lasting moisturizing is en de lippen beschermt.

De verpakking ziet er ook grappig uit. En een lippenbalsem kan ik altijd gebruiken. Ik heb vaak hele droge lippen. De lippenbalsem kostte 2.19.

 


Ik heb een tijdje geleden mijn oog al laten vallen op dit travel pamper boekje. In dit boekje zitten 5 soorten treats voor het haar het gezicht de voeten en het lichaam.

Het boekje heb ik nooit meegenomen omdat deze altijd 9 euro kosten. Maar nu was deze afgeprijsd voor 3 euro. In het boekje zit 2x een body wash met orange, 1 x een voetenmasker met bleuberry & spearmint, 1 x een peel off masker met pomegranate & passion flower, 1 x een skin smoother met apricot & mango (dit is een soort masker voor droge plekjes of gewoon voor het gezicht) en als laatst 1 x een haar masker met lime oil & citrus.
Naast het boekje van montagne jeunesse heb ik ook nog 3 losse maskertjes van hetzelfde merk. Deze waren bij de big bazar afgeprijst voor 0,89 cent.

Ik heb de maskertjes self heating vanilla, virgin olive en deep cleansing aloe vera masker.


 En als laatste 3 nagellakjes. Als eerste de OPI lakjes. Dit zijn 2 crackle lakjes maar je kan ze ook gewoon normaal dragen als je er geen andere kleur nagellak onder doet. Ik heb een gouden kleur deze heet gold shatter en een donker groen deze heet shatter the scales.

Deze lakjes heb ik bij de big bazar gekocht voor 1,99.

En daarnaast staat nog een super leuk lakje van invogue. Dit lakje geeft het feather effect met blauw en geel. Er zijn nog 2 andere kleuren van maar ik vond deze het mooist. Deze kocht ik voor 4,99 bij de Etos.

Dit waren de dingen die ik heb geshopt ik hoop dat jullie het leuk vonden.

1 opmerking:

  1. Hele leuke dingen heb je gekocht! Die maskertjes vind ik altijd zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen