zondag 20 oktober 2013

action nagel stempels

De nail stamps waren een hele tijd geleden best wel een hype als ik dat zo mag zeggen. Ik heb ze alleen nog nooit geprobeerd. Vond het wel leuk maar in die tijden waren ze niet echt bepaald goedkoop. Dat is nu wel anders. Ik vond namelijk dit setje bij de action, en besloot deze te gaan proberen. Ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

Ik vind de verpakking prima. Het ziet er netjes uit en je kunt precies zien wat erin zit. Ik vind het ook wel leuk om het setje zo te houden en het gewoon zo te laten staan in mijn nagellak stash. Dat gaat ook prima met deze verpakking. De set bevat 1 plaatje met figuurtjes, een nagellakje, een schaper om het zo maar even te noemen en een stempelkussentje.
Op de achterkant staat een gebruiksaanwijzing:

1.       Breng een laag van je eigen nagellak op je nagels.

2.       Strijk de bijgeleverde nagellak op de stempelplaat.

3.       Verwijder het overtollige nagellak met de strijker.

4.       Druk de stempel op de stempelplaat. Gebruik een rollende beweging om het design op de stempel te krijgen.

5.       Breng met de stempel het design op je nagel. Voor een beter resultaat, de stempel lichtjes rollen.

6.       Breng nog een topcoat ter bescherming aan.

Klinkt prima dus. Je moet het natuurlijk zelf een beetje experimenteren hoe jij het fijn vind om te gebruiken maar een gebruiksaanwijzing is altijd handig. Wel heb ik 1 opmerking over de gebruiksaanwijzing en dat is dat je niet de bijgeleverde nagellak hoeft te gebruiken om het te laten werken. Je kunt dit doen met elke andere nagellak.


Hierboven zien jullie de figuurtjes. Ik vind ze zelf heel erg leuk. vind jij ze nou niet leuk maar wil je deze set wel aanschaffen kan dat. Want deze plaatjes zijn zonder de rest van de set bij veel merken te verkrijgen. Ze zijn dan ook erg goedkoop. Je kan ze dus gaan sparen en zo heel veel verschillende figuurtjes maken.

Op de foto lijkt het alsof er heel veel krassen op het plaatje zitten. Dat is niet zo. Ik had hier het beschermlaagje er nog niet afgehaald.

Dan zien jullie hier de stempel en het schaafding (geen idee hoe zo iets heet xD). Deze zien er ook goed uit. Niets op aan te merken eigenlijk.


En als laatste het nagellakje. Ik heb een foto gemaakt dat deze in mijn hand zit zodat je kunt zien hoe klein die is. Het is echt een mini lakje. De kleur is wel leuk maar niet speciaal. Ook vind ik dat hij a vanaf het begin een beetje was uitgedroogd. Nog wel te gebruiken maar zal niet meer zolang mee gaan.

Eerlijk gezegd had ik ook niet veel van het nagellakje verwacht. Zoals ik net al zij je kunt het met elke andere nagellak doen.


Hierboven zien jullie het resultaat van de eerste keer dat ik het probeerde. Nog niet echt perfect dus. Maar het ging steeds beter. Het is even oefenen maar dat kan je hier echt hele leuke dingen mee. Het werkt dus echt super goed.

Het setje is echt aan te raden. Wat ik ook heel erg leuk vind is dat je die zilveren plaatjes er nog los bij kunt kopen van andere merken. En het setje kost zelf maar 1.00 en is verkrijgbaar bij de action.

3 opmerkingen:

  1. ik had het ook eens gekocht en vond het niet geweldig, maar bij jou is het heel goed gelukt. bij mij niet hah x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cute! Heb ooit die van Essence gehad, maar deed er uiteindelijk niet zo veel meer mee helaas.

    BeantwoordenVerwijderen