zondag 6 oktober 2013

review essence stays no matter what eyepencil

Over de nieuwe stays no matter what eyepencils en shadow van essence is al een hoop geschreven. Ik werd erg benieuwt van de positieve reviews en heb ook een kleur getest. Wil je weten wat mijn mening is over dit oogpotlood, lees dan snel verder.
Ik heb de kleur 08 chocolade brownie. Een best wel donkere bruinen kleur. Essence heeft nog 7 andere kleuren. Genoeg keus dus. De verpakking vind ik prima. Ik vind het wel leuk dat de verpkking geheel in de kleur van het potlood komt. Elk potlood heeft dus zijn eigen kleur. Voor de rest is het een praktische simpele verpakking.
Hier zie je de punt van het potlood. Het is een dik potlood dus je moet het slijpen met een aparte puntenslijper. Deze verkoopt essence ook al langer voor 1.00.

Het potlood zelf is heel erg romig. Ik vind dat erg fijn maar het kan als nadeel hebben dat het snel in de lijntjes trekt of uitloopt. Maar dat heb ik met dit potlood helemaal niet.(op de foto lijkt een stukje van mijn arm blauw. ik weet niet hoe het komt maar let daar niet op xD)
Hier zie je een swatch op mijn arm. Echt hele goede pigmentatie en een prachtige kleur. Je hoeft maar heel licht over je huid te gaan om dit resultaat te krijgen.
Na heel wat boenen met make-up reiniging doekjes. Zag je nogsteets een streep op mijn arm. Ondanks dat het potlood heel erg romig is blijft hij dus toch heel erg goed zitten.

Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over dit potlood. Ik gebruik hem vaak als eyeliner en om een lijntje te zetten onder mijn onderste wimperrand. Maar hij is ook prima te gebruiken als basis voor een donkere ooglook.

Wat vinden jullie van de nieuwe potloden van essence?

2 opmerkingen:

  1. heey ik heb iets te mededelen, nou ik een nieuw blog, nou je zou denken Emke je hebt toch al een blog? ja maar ik vind Wordpress te moeilijk, dus daarom ben ik terug op blogger gegaan. nou hopelijk kijk je eens op mijn blog en reageer je wel af en toe eens ( die review over jou en je blog staat nu al online! kijken! ) mijn blog heet: xbeautystylex.blogspot.be
    grt Emke je trouwe bezoekster!

    BeantwoordenVerwijderen