vrijdag 4 oktober 2013

emergency kit 
Een emergency kit is geen overbodige luxe en iedereen die heeft er tegenwoordig wel een. Een tasje met goodie’s de op sommige momenten wel eens heel goed van pas kunnen komen. Ik laat vandaag zien wat ik in mijn emergency kit heb. Ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

Als ik mijn haar los draag doe ik het meestal niet midden op de dag in een staart. Maar soms kom je hier niet onderuit. Ik heb bijvoorbeeld de sector techniek en heb regelmatig een uurtje in het lab en als we met een brander werken moeten we ons haar opsteken. Voor dit soort momentjes heb ik elastiekjes en klipjes in mijn emergency kit.

Tampons/maandverband. Je weet nooit waarneer jij of een vriendin deze nodig hebben. Dus neem het mee en het zal je een hoop stress besparen.
Ik heb vaak last van droge lippen. Als het heel koud is en als de zon volop schijnt, zeg dus maar gerust altijd. Naast dat het er niet echt heel charmant uit ziet, doet het ook nog is hartstikke pijn. Daarom heb ik altijd lippenbalsem bij me.


Op een lange dag is het eerlijk als je je tussendoor even kunt opfrissen. En dit kun je doen door een mini deo mee te nemen maar je kunt natuurlijk ook een mini bodysplash meenemen of een kleine parfum. It’s up to you. Ik heb meestal alleen een deodorant bij me.

Aspirientjes of andere medicijnen stop ik ook altijd hier in. Ik neem alleen aspirientjes mee.
Ik heb best wel een huid die snel glanst en ik vind het best fijn om soms me poeder bij te werken. Dit is natuurlijk niet voor iedereen nodig. Maar ik vind het best fijn om bij me te hebben.

En dit was mijn emergency kit. Wat stoppen jullie allemaal in je emergency kit?

2 opmerkingen:

  1. nou ik ga dat ook eens doen zo'n emergency kit ding doen op mijn blog. dat is toch tof! grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb alles wat jij in je kit hebt ook altijd bij me. Heb er soms ook reinigingsgel voor mijn handen inzitten als ik uitga ofzo.

    BeantwoordenVerwijderen