dinsdag 8 oktober 2013

liquid sand nagellak



Essence heeft 2 liquid sand lakjes in zijn assortiment gekregen. En een daarvan ga ik vandaag aan jullie laten zien. Ben je benieuwt? Lees dan snel verder.


De liquid sand lakjes zijn te krijgen in 2 kleuren. De rode die ik vandaag ga laten zien en een grijze die heet 165 here’s my number.

De verpakking ziet er net zo uit als ieder ander lakje en de kwastjes ook. Of je deze fijn vind dat zijn natuurlijk meningsverschillen. Zelf vind ik het kwastje best wel dik, maar met lakken vind ik het niet heel erg vervelend.


Ik vond het moeilijk om het effect van dit lakje goed op de foto te zetten. De foto hierboven was het beste.

Ik vind de kleur heel erg mooi. En het effect ook echt heel erg leuk. wel kan het liquid sand effect soms wat rommelig ogen maar dat hoort bij het effect.

Ik vind dat essence het leuk heeft gedaan. Een budget variant van de liquid sand lakjes. Wel is het jammer dat er maar 2 varianten zijn. Er moeten meer kleurtjes komen!!!

De lakjes kosten net als alle andere nagellak 1,69.

Wat vinden jullie van de liquid sand lakjes van essence?


5 opmerkingen:

  1. leuk review maar ze hebben 3 zo'n lakjes. een nude, rood en een donker grijze. grt Emke xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haah en de lakjes kosten €1,69 per stuk. niet erg als je verkeerd bent het kan iedereen overkomen x

      Verwijderen
    2. ja klopt ik wist niet dat er nog een derde kleur was maar erg leuk! ik heb deze in de winkel nog niet gespot maar ik ben er nu al heel erg benieuwt naar.

      Verwijderen
  2. Ik heb ze alle drie en vind ze heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt leuk dat essence nu ook liquid sand lakjes heeft! Ik vind het bij mijzelf niet zo leuk maar vind het wel erg tof om bij andere te zien :D

    BeantwoordenVerwijderen