woensdag 9 oktober 2013

miskopenIk doe niet vaak miskopen. Meestal als ik iets koop wat ik niet echt een goed product vind kan ik het altijd nog ergens anders voor gebruiken. Maar je hebt altijd van die producten die gewoon tegen vallen. Je had er meer van verwacht en je kan er voorderest niets mee. ben je benieuwt naar mijn miskopen? Lees dan snel verder.
Laten we beginnen met gezicht producten. Ik heb qua foundations gewoon geen miskopen, alle foundations die ik tot nu toe gekocht heb die gebruik ik nog altijd graag. Maar qua goedkopen varianten van de bb cream, heb ik er helaas 3.

De ergste van de 3 is de getinte dagcrème van de Kruidvat. Ik weet nog hoe enthousiast ik was over dat Kruidvat met een eigen getinte dagcrème kwam maar helaas. Deze dagcrème is echt oranje. Niet een beetje maar echt gewoon oranje. Deze kan ik gewoon niemand aanraden. Inmiddels is Kruidvat met een nieuwe bb cream gekomen. Deze heb ik nog niet getest.

Dan de tinted moisturizer van essence. Ik heb uit de pure skin lijn van essence ook een getinte dagcrème die ik heel erg fijn vind. Helaas is deze veel te roze qua ondertoon en vind ik hem best wel waterig. Vooral die roze ondertoon maakt hem bij mijn gezicht heel roze staan. Heb jij wel een roze ondertoon en maar minimale dekking nodig kan het voor jou misschien wel een fijn product zijn.

Toen ik las dat catrice met een ultimate moisture kwam dacht ik echt dat er veel over geschreven zou worden, en dat je er veel over zou horen. Ik las er maar weinig over en ben hem toen zelf maar gaan proberen. Ik vond het resultaat helaas niet echt heel erg mooi. Ik vond het gewoon tegenvallen. Ik heb hem daarna eigenlijk nooit meer geprobeerd. Best wel jammer misschien had ik er gewoon iets teveel van verwacht.
Dit product komt uit een LE van catrice. En het is een vloeibare bronzer. Als ik het op mijn hand aanbreng is het een echt hele donkere gel. De eerste keer toen ik dat zag schrok ik er best wel van. Zelf ben ik niet zo donker en de substantie op mijn hand was echt heel erg donker bruin. Maar helaas toen ik het ging uitsmeren verdween de kleur. Dit product veeg je gewoon weg. Best wel jammer.
De byphasse gezichtscrub is te koop bij de action en dit kan voor veel van jullie misschien een tip zijn inplaats van een teleurstellend product. Ik hou van echt groffe scrub en deze is juist heel mild. Maar heb je nou een hele gevoelige huid dan is dit misschien juist een hele fijne en goedkope scrub.

Ik vind het zelf erg moeilijk om uit te leggen waarom ik een dagcrème niet fijn vind. Ik vind het gewoon fijn of niet. en deze dagcrème van Kruidvat vind ik echt verschrikkelijk. Waarom? Geen idee. Ik heb hem 1 keer gebruikt en ik vond het gewoon niet fijn aanvoelen mijn huid zag er niet goed uit en ik heb hem daarna nooit meer gepakt. Een erg vage omschrijving maar ik ben gewoon erg slecht in dagcrèmes omschrijven.
Deze body butter van de big bazar zag er in de winkel zo leuk uit! Ik heb hem eigenlijk alleen meegenomen voor de verpakking. In de winkel kon ik hem niet openmaken omdat er een folie onder de deksel zat. Toen ik hem thuis openmaakten vond ik de butter een beetje plastic achtig aanvoelen en het stonk echt enorm. Gelukkig kan ik deze body butter neerzetten voor de sier.
En we sluiten af met 2 producten van de action. Ik vind heel vaak producten van de action heel erg fijn voor de prijs die je er voor betaald. Maar helaas kan ik echt niets met deze 2 palletjes. Dit zijn 2 varianten van de baked oogschaduws en meestal horen die veel pigment af te geven. helaas deze geven gewoon geen pigment af. Ik lees ook van mensen dat ze deze palletjes wel fijn vinden. Dus misschien vind jij ze wel fijn. Voor de prijs hoef je ze in eider geval niet te laten liggen.

Dit waren mijn miskopen. laat jou miskopen achter bij de comments.

5 opmerkingen:

 1. Die dagcrème van Kruidvat had ik ook, inderdaad een tegenvaller..

  Ik volg je via Bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de max palletjes wel fijn, maar leuk artikel. ps: Emke heeft het de hele tijd over u. iedere keer als ze op haar tablet bezig is zie ik iedere keer lady lipbalm staat hah. ze is helemaal weg van u artikels en foto's. en ik heb gezien dat jij de lippen artikels schrijft wat leuk ik ga dan zeker kijken! grt elke de jonghe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heey mega leuk review weer, nu weet ik wat ik moet kopen of niet. jammer dat de getinte dagcreme van kruidvat zo orange is. want ik wou hem net uitproberen xx !

  nou kijk maar vlug op mijn blog er staat nog iets online voor u! tip: pakketje
  grt Emke x

  BeantwoordenVerwijderen