woensdag 23 oktober 2013

lip tattoo

Laatst kwam ik in de action deze lip tattoos tegen. Ik heb ze eigenlijk nooit echt willen proberen maar nu ik ze kon krijgen voor 0,90 cent, kon ik ze niet laten liggen. Het is niet echt iets om elke dag te dragen maar toch heb ik ze geprobeerd en ga ik jullie vandaag laten zien wat ik er van vond. Benieuwt? Lees dan snel verder.
Op de voorkant zien jullie alle soorten designs die in de verpakking zitten. Je kon uit verschillende soorten kiezen. Ik heb deze met 1x roze lippen met hello op de onderkant, 1x roze polka dots, 1x panterprint, 1x roze glitter en 1 x rood met paars panterprint.
Op de achterkant van de verpakking staat een gebruiksaanwijzing. In de verpakking zit ook nog een gebruiksaanwijzing waar stap voor stap op staat wat je precies moet doen. 

Om het even kort uit te leggen. Het is de bedoeling dat je de lipvorm uit het papier drukt. Daarna knip je ze in de vorm van je lippen. Je haalt het plastic laagje eraf, en dept ze dan met water op je lippen.
Hier kunnen jullie nog een keer alle designs zien. Ik heb de polka dots als eerste geprobeerd.

Het in vorm knippen vont ik een beetje moeilijk. Je moet het een beetje gokken maar oké het lukt. Het erop plakken met water ging eigenlijk verassend makkelijk. Het papier liet al snel los en de print bleef echt als een soort sticker tattoo achter op je lippen.
En dan hier het resultaat. Ik vind het eigenlijk wel grappig. Het duurde niet lang voordat het erop zat. En het voelt ook niet heel verkeerd aan. In het begin voelt het wat droog. Maar na 10 minuutjes is het laagje opgedroogd en kun je er een lippenbalsem overheen doen.
Ik vind het niet iets voor elke dag. En eigenlijk ook niet echt voor een feestje. Maar als je nou een dansshow ofzo heb een musical of iets anders. Kan het misschien wel heel erg leuk zijn. Of misschien met carnaval.

Deze lipstickers zijn te koop bij action voor 0,90 cent. Dus wil jij deze carnaval met polka dots op je lippen rondlopen. Of heb je binnenkort een leuk optreden waar deze stickers wel bijpassen. Zou ik zeker is gaan kijken.

3 opmerkingen:

  1. Jij bent de eerste bij wie het wel goed staat. Ik heb bij veel meiden gezien, dat ze bv te groot waren ofzo. Maar deze is echt cool!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik had eerlijk gezegd ook een slechte review verwacht xD maar voor carnaval ofzo vind ik ze toch echt super leuk xD

      Verwijderen