donderdag 24 oktober 2013

Hema stripers

Bij de Hema vind ik niet vaak iets wat me echt aanspreekt. Toch loop ik er altijd even naar binnen. de nagellak van Hema vind ik wel fijn, maar de make-up vind ik van wat mindere kwaliteit. Laatst zag ik iets in de Hema wat ik nog niet eerder had gezien. ik besloot er 2 mee te nemen. ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

Ik zag dus een heel bakje vol met verschillende kleuren tripers. Ik heb de kleur 65 striping green en 64 striping pink. Niet hele bijzondere namen maar dat zijn we helaas wel gewent van de Hema. De stripers lagen in een los bakje boven op de make-up producten dus niet echt in het schap. Ik weet dus ook niet of ze nog op andere locaties te koop zijn.

 Hier is het kwastje. Een super fijn dun kwastje. Het kwastje is precies goed om mooie lijnen mee te kunne maken. Met iets minder lak aan het kwastje mooie dunne lijntjes en met iets meer lak wat dikkere lijnen.

De nagellak zelf is ook erg mooi. Dekt prima na 1 laagje, maar natuurlijk is het met een tweede laagje mooier.
Hierboven zien jullie nog een klein streepje die ik gemaakt heb.

Echte aanraders dus. Ik heb 1.75 per striper betaald. Niet duur dus. Ik raad het zeker aan om als je deze tegen komt er een paar mee te nemen.

7 opmerkingen:

 1. ziet er goed uit, ik heb nog niks van de hema make-up/kwasten getest. nou maar ik vind de make-up van da hema er nog niet slecht uitzien x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind de nagellak van Hema echt geweldig!! maar de make-up vind ik vaak te duur voor de kwaliteit dat het heeft.

   Verwijderen
 2. Wat fijn dat deze stripers zo fijn zijn! Voor 1.75 durf ik me er ook nog wel aan te wagen! Heb namelijk één keer nagellak bij Hema gekocht en die dekte slecht en droogde langzaam en bubbelig op, erg jammer want de kleur vond ik supermooi! Misschien moet ik niet meteen na één verkeerd lakje oordelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hema heeft verschillende lijnen nagellak en sommige (zoals de wetlook) zijn echt verschrikkelijk. en andere lijnen zijn juist weer super fijn.

   Verwijderen
 3. Thanks voor de tip! Hier ga ik eens voor kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi mintkleur en de striper ziet er handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb stripers van de action en deze zijn goedkoper en werken super fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen