donderdag 17 oktober 2013

foundation en bb cream stash





Vandaag laat ik weer een stukje van mijn stash zien en deze keer zijn dat mijn foundations en bb cream. Bij bb cream bedoel ik dan ook wel echt alles wat daar bij zit dus gekleurde dagcrèmes en dat soort dingen horen daar ook gewoon bij. Ik heb bepaalde categorieën gemaakt zodat er niet al te veel foto’s zouden zijn. Dus wil je weten welke foundations en bb cream ik allemaal heb, lees dan snel verder.




Ik begin bij de foundation en ik begin met catrice. Catrice heeft/had twee geweldigen foundations in zijn assortiment. Als eerste de photo finish foundation. Echt een topper. Ik heb er hier 3 van, 2 lichte en 1 donkerdere voor in de zomer. Echt een hele fijne foundation.

En daarnaast nog de infinite matt foundation. Deze is uit het assortiment gegaan maar er is een soort gelijke vervanger gekomen. Ook deze foundation is voor de vette huid heel erg fijn.




Dan essence. Als eerst de clear en matt foundation. Deze foundation vind ik zelf best wel oké maar ik heb wel betere foundations. Het is een prima goedkopen foundation maar meer dan dat ook niet.

En dan een mousse foundation. Deze is goed als je net wat meer dekking nodig heb. Ook kun je deze plaatselijk gebruiken als concealer.




Dit zijn 2 goedkope foundations die ik niet goed in een groepje wist te plaatsen. Als eerst de miss sporty so energetic foundation. Dit is een hele lichte luchtige foundation met een best wel goede dekking. Ik vind dit een erg fijne foundation voor in de winter.

En de NYC al day long foundation. Ik vind dat deze een hele droge substantie heeft. Mijn huid ziet er droog uit als ik deze gebruik en hij brengt erg stroef aan.




Dit zijn de twee laatste foundations als eerst een van maybelline, de super stay 24h foundation. Dit is echt een hele fijne foundation. De kleur past precies bij mijn huid, hij voelt licht aan en ziet er gewoon mooi uit. Een van de fijnste foundations die ik heb!

En als laatste de healthy mix foundation van Bourjois. Dit is een favoriet van vele en ook ik vind hem erg fijn. Maar eigenlijk gebruik ik deze meer om te mixen met andere foundations.




En dan de bb cream. Over deze producten wil ik niet al teveel kwijt want hier komt morgen een review over. Dus ben je benieuwt naar deze producten kom dan morgen terug naar mijn blog.






Ik heb van Nivea de gekleurde dagcrème en de bb cream. De gekleurde dagcrème is echt een favoriet van mij, dat is ook wel te zien aan de verpakking. En de bb cream is wat te donker. Maar deze gebruik ik vaak met wat te lichte bb cream/foundation.




De natural cover moisturizer uit de pureskin lijn van essence is echt heel erg fijn. Zoek jij naar een soort van bb cream maar dan super goedkoop dan zal ik deze zeker is gaan proberen!

Helaas kan ik dat niet zeggen over de tinted moisturizer uit de my skin lijn van essence. Deze is veel te roze en dekt totaal niet.


De bb cream van garnier kent iedereen wel. Ik heb ze allebij. ik vind ze allebij ook super fijn. Maar ik kan toch we de linker (voor de gecombineerde tot vetten huid) het meeste aanraden.




En ik sluit af met deze 3. De getinte dagcreme van de kruidvat. Deze is veel te oranje en deze ga ik dan ook weggooien.

Catrice had een ultimate moisture in zijn assortiment maar is er geloof ik nu ok uit. Dit was ook niet echt een favoriet van mij.

En als laatste een tinted moisturizer van elf. Deze is super fijn! Het is een kleine verpakking maar ik doe er al heel lang mee. Deze is ook handig om mee te nemen. en de bb cream zelf is erg fijn in gebruik.

Dit waren mijn foundations en bb cream. Hoeveel heb jij er?

2 opmerkingen:

  1. Leuke stash. Je lay out doet me aan Victoria Secret denken, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk. jammer genoeg wil ik ook e.l.f. maar ik mag niet bestellen via interent. ik vind dat ontzettend jammer. ik wil al zo graag de producten er van testen. maar ik mag niet. iedere keer als ik op die site zit heb ik zin om iets er van de kopen, maar helaas mag ik niet! ik wou echt dat ik een keer mocht. ik heb het nog gevraagt of ik het voor mijn verjaardag mocht, en kmag nie :-((((
    grt Emke xx

    BeantwoordenVerwijderen