vrijdag 1 november 2013

favorieten van oktober





het is alweer tijd voor de favorieten van oktober. Ik heb deze maand niet heel veel favorieten maar ik ga ze wel aan jullie laten zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.






Als eerst de nail care van Kruidvat eigen merk. De verpakkingen hiervan zijn inmiddels veranderd maar de producten zijn precies hetzelfde. Over deze producten heb ik een review geschreven. Ik ben echt enthousiast over deze producten.




Dan de cc cream van gosh. Ook hier heb ik een review over geschreven. Ik heb deze maand eigenlijk bijna elke dag deze cc cream gebruikt. Hij geeft een mooi egaal effect. En hij blijft gewoon erg goed en mooi zitten. Wil je een uitgebreide review over dit product ga dan naar het artikel wat ik erover geschreven heb.




Deze maand heb ik best wel veel oogschaduw gedragen. En vooral het nude palette van catrice. Het is een heel makkelijk palette om te pakken. je kunt er heel simpel een hele mooie look mee maken. Ik ben heel erg blij met dit palette en heb hem afgelopen mand erg veel gebruikt.




Deze primer van NYC heb ik nu ongeveer 3 weken en sinds ik deze in huis heb gebruik ik hem bijna elke dag. Me make-up ziet er mooier uit als ik het aanbreng en het blijft echt langer mooi zitten. Er zit een lichte shimmer in deze primer en dat doet veel mensen een beetje afschikken. Dat vind ik erg jammer. Als je een dun laagje aanbrengt. Dan zie je als je je make-up hebt gedaan niets meer terug van die shimmer. Ik ben heel erg enthousiast over deze primer.




Deze maand zit er ook een deodorant in mijn favorieten. Ik vind niet heel erg snel een deo echt heel erg fijn maar deze deo doet het erg goed bij mij. Ik vind de geur echt super lekker. En hij helpt ook gewoon goed tegen zweten en vieze geurtjes bestrijden. Het enige minpuntje is de prijs. Ik zou niet snel 8 euro uitgeven voor een deo.




Hoewel het zonnetje af en toe nog wel eens komt kijken, komen de koude dagen er echt alweer aan. Mijn gezicht is nog vrij vettig, maar mijn benen zijn echt alweer harstikke droog. Daarom ben ik deze maand weer opnieuw verlieft geworden met de papaya body butter. Deze body butter helpt gewoon het beste tegen mijn droge huidje en hij ruikt echt heerlijk.




En als laatste deze 3 producten. Het gaat niet echt om de producten. Het gaat meer om de term gekleurde eyeliner. Ik heb deze maand veel geƫxperimenteerd met verschillende kleuren eyeliner. En hierboven een paar voorbeelden. Het is een makkelijke manier om een extraatje toe te voegen aan je make-up als je weinig tijd heb.

En dat waren mijn favorieten van de maand oktober. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Wat zijn jou favorieten van deze maand?

5 opmerkingen: